• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2012., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244202

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

17.02.2012., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Sabiedrība Raiffeisen Kapitalanlage-Gesellschaft m.b.H., Vīne, ar šo paziņo, ka ir grozīti Raiffeisen-Dollar-ShortTerm-Rent, Raiffeisen-Dynamic-Bonds, Raiffeisen-Energy-Equities, Raiffeisen-Global-Equities, Raiffeisen-Global-Mix, Raiffeisen-HealthCare-Equities, Raiffeisen-Pacific-Equities, Raiffeisen-US-Equities, Raiffeisen-Eurasia-Equities, Raiffeisen-Euro-Corporates, Raiffeisen-Euro-ShortTerm-Rent, Raiffeisen-Euro-Bonds, Raiffeisen-Global-Bonds, Raiffeisen-EasternEuropean-Equities, Raiffeisen-TopDividend-Equities, Raiffeisen-Europe-Equities, Raiffeisen-European-SmallCap, Raiffeisen-EuroPlus-Bonds prospekti. Grozījumi stājas spēkā no 2012. gada 20. februāra.

Prospekti ar grozījumiem ir pieejami ieinteresētām personām bez maksas Raiffeisen Kapitalanlage-Gesellschaft m.b.H. Schwargenbergplatz 3, A-1010 Vienna, Raiffeisen Zentralbank Österreich, Aktiengesellschaft (banka - depozitārijs) Am Stadtpark 9, A-1030, Vienna, kā arī AS Rietumu Banka Vesetas ielā 7, Rīgā, LV-1013.

Kapitalanlage-Gesellschaft m.b.H.

 

 

Paziņojums

Labklājības ministrija paziņo, ka saskaņā ar Ministru kabineta 2008.gada 8.septembra noteikumiem Nr.723 "Noteikumi par prasībām kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem darba aizsardzības jautājumos un kompetences novērtēšanas kārtību" kompetentas institūcijas kvalitātes sistēmas sertifikāciju neturpina, un kompetentas institūcijas darba aizsardzības jautājumos statusu ir zaudējuši šādi komersanti:

Nosaukums Adrese
SIA "Vides un darba aizsardzības centrs" Brīvības ielā 120-18, Rīgā, LV - 1001
SIA "Liepa centrs" Marijas ielā 8-11, Rīgā, LV - 1050

 

 

Paziņojums par nekustamā īpašuma novērtējumu

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa nr.74 zvērinātas tiesu izpildītājas Aijas Kalniņas lietvedībā atrodas Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldes 24.02.2010. izdotais izpildrīkojums nr. PIP-10-170-lsi/07-15/1556-PL par Ls 358,94 piedziņu no Aivara Mackeviča par labu Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldei.

Ar šo paziņoju, ka nekustamā īpašuma:

Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļa

Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījums nr. 5171

Kadastra numurs 0100 106 2047

Adrese: Penkules iela, Rīga,

piespiedu pārdošanas vērtība ir noteikta Ls 35 000 ( trīsdesmit pieci tūkstoši latu).

Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 604.panta otro un trešo daļu, parādniekam, piedzinējam un hipotekārajam kreditoram ir tiesības 10 dienu laikā no paziņojuma nosūtīšanas dienas lūgt nekustamā īpašuma atkārtotu novērtēšanu. Persona, kura lūgusi atkārtotu novērtēšanu, sedz novērtēšanas izdevumus tiesu izpildītāja noteiktajā termiņā, iemaksājot nepieciešamo naudas summu tiesu izpildītāju kontā. Ja novērtēšanai nepieciešamā naudas summa šajā termiņā nav iemaksāta, tiesu izpildītājs lūgumu par nekustamā īpašuma atkārtotu novērtēšanu noraida.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 7.martā plkst.16.00 Latvijas Universitātes Datorzinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēdē, LU Matemātikas un informātikas institūta 413. telpā, Raiņa bulvārī 29, KASPARS SUDARS aizstāvēs promocijas darbu "Datu ieguve no reālās pasaules objektiem" datorzinātņu doktora (Dr.sc.comp.) zinātniskā grāda iegūšanai.

Recenzenti: prof. Dr.sc.comp. G.Bārzdiņš (LU), prof. Dr.sc.ing. G.Balodis (RTU), Dr. A.Tarczynski (Vestminsteras Universitāte, Lielbritānija).

Ar promocijas darbu var iepazīties LU bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!