• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2012., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/243338

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

27.01.2012., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz amatu:

 Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakantu amatu: Finanšu analītiķis Finanšu tirgus politikas departamenta Starptautiskā finanšu tirgus politikas nodaļā (darbinieka amats)

Finanšu tirgus politikas departaments ir struktūrvienība, kas Finanšu ministrijas kompetences ietvaros nodrošina finanšu tirgus politikas veidošanu valsts finanšu stabilitātes nodrošināšanai un ekonomikas attīstības veicināšanai.

Mūsu piedāvātajā amatā tev jāatbilst šādām prasībām:

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa augstākā profesionālā ekonomikā un/vai finansēs

- ļoti labas angļu valodas zināšanas

- Tavā kompetencē esošo uzdevumu veikšanai nepieciešama izpratne par starptautiskajām finanšu institūcijām un Eiropas Savienības institūcijām, to darbības principiem un lēmumu pieņemšanas procesu

- zināšanas par banku darbību tiks uzskatītas par priekšrocību

- pieredze darbā ar liela apjoma informācijas apkopošanu un izvērtēšanu

- analītiskā domāšana, prasme argumentēt savu viedokli

- augsta atbildības sajūta un precizitāte

- komunikabilitāte, iniciatīva, spēja strādāt komandā un laba stresa noturība

- labas MS Office lietotāja prasmes

Mūsu kolektīvā mēs tev uzticēsim amata pienākumus, kas saistīti ar Latvijas Republikas sadarbības ar starptautiskajām finanšu institūcijām (galvenokārt ar Eiropas Investīciju banku) nodrošināšanu un koordinēšanu.

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 15 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Stratēģiskās plānošanas un personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju Tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālr. 67095611 vai 67083845.

 

LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina atklātu konkursu uz Projektu uzraudzības departamenta Projektu atbalsta nodaļas Tehniskā eksperta vietu (uz noteiktu laiku) (darbs saistīts ar Eiropas Savienības līdzfinansētajiem ūdenssaimniecības projektiem)

Prasības

- Augstākā izglītība inženiertehniskajās zinātnēs

- Pieredze pēdējo trīs gadu laikā Eiropas Savienības līdzfinansēto ūdenssaimniecības projektu tehniski ekonomisko pamatojumu izstrādē kā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu inženierim vai kā projekta vadītājam ūdenssaimniecības projektu tehniski ekonomisko pamatojumu izstrādē

- Darba pieredze Valsts pārvaldes vai pašvaldības iestādēs tiks uzskatīta par priekšrocību

- Zināšanas par Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvajiem aktiem vides aizsardzības jomā un Eiropas Savienības fondiem vides sektorā

- Labas prasmes darbā ar MS Office (Outlook, Excel, Word, PowerPoint), Internet Explorer;

- Augsta atbildības sajūta, precizitāte, labas analītiskās un komunikācijas spējas

Informējam, ka Pretendentu atlase notiks 2 kārtās:

1.kārta - praktiskais uzdevums (saņemot pretendenta motivācijas vēstuli un CV, praktiskais uzdevums tiks nosūtīts uz pretendenta e-pastu);

2.kārta - pārrunas.

Pieteikuma vēstuli un CV, lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: ilze.kremere@varam.gov.lv līdz 2012.gada 3.februārim.

 

LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina atklātu konkursu uz Projektu uzraudzības departamenta Projektu atbalsta nodaļas finansista vietu (uz noteiktu laiku) (darbs saistīts ar Eiropas Savienības līdzfinansētajiem ūdenssaimniecības projektiem)

Prasības

- Akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība finansēs, ekonomikā vai biznesa vadībā

- Zināšanas par valsts pārvaldi un tās darbības pamatprincipiem

- Vēlama darba pieredze līdzīgā amatā (izpratne par projekta dzīvotspējas pamatprincipiem, naudas plūsmu prognožu sagatavošana, budžeta veidošana utt.)

- Zināšanas par Eiropas Savienības fondu saistītajiem Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvajiem un tiesību aktiem

- Prasme strādāt ar datoru (MS Office, MS Excel, MS Project, Internet Explorer)

- Augsta atbildības sajūta, precizitāte, labas analītiskās un komunikācijas spējas

Informējam, ka Pretendentu atlase notiks 2 kārtās:

1.kārta - praktiskais uzdevums (saņemot pretendenta motivācijas vēstuli un CV, praktiskais uzdevums tiks nosūtīts uz pretendenta e-pastu)

2.kārta - pārrunas.

Pieteikuma vēstuli un CV, lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: ilze.kremere@varam.gov.lv līdz 2012.gada 3.februārim.

 

Amatu konkursa atsaukums

Valsts meža dienests atsauc laikraksta "Latvijas Vēstnesis" 2012.gada 17.janvāra laidienā nr.9 publicēto paziņojumu par izsludināto konkursu uz vakanto Ziemeļkurzemes virsmežniecības inženiera ierēdņa amatu.

 

Amatu konkursu rezultāti

Zāļu valsts aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā 2012.gada 17.janvārī Humāno zāļu novērtēšanas nodaļas vecākās ekspertes amatā iecelta AIJA STACĒVIČA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!