• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Nepaej garām!". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.1999., Nr. 147/150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24274

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas dalību Rietumeiropas Savienības sanāksmē Brēmenē

Vēl šajā numurā

12.05.1999., Nr. 147/150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Nepaej garām!"

Tā saucas Latvijas Bērnu fonda rīkotā

labdarības akcija, kas Rīgā turpinās līdz 6.jūnijam

Latvijas Bērnu fonda patronese Aina Ulmane un fonda prezidents Andris Bērziņš

Preses konferencē fonda prezidents Andris Bērziņš žurnālistiem pastāstīja par 1998.gadā paveikto un šajā vasarā iecerēto.

Joprojām tiek realizētas plašās programmas "Veselība", "Bāreņi", "Attīstība, kultūra, talants", "Ģimene". To mērķis ir bērnu aizsardzība, veselības nostiprināšana, izglītības veicināšana, kā arī ģimeniskās audzināšanas un īpaši talantīgu bērnu atbalstīšana.

Akcija "Nepaej garām!" veltīta tam, lai savāktu līdzekļus bērnu invalīdu vasaras nometnēm. Rīgā un citu lielāko pilsētu apkārtnē šovasar paredzēts rīkot 25 nometnes, pa divām nedēļām katru. Tam nepieciešams 23 000 latu. Atsevišķas nometnes paredzētas akliem un vājredzīgiem bērniem, sirdsslimniekiem un tiem, kuri slimo ar bērnu trieku.

A.Bērziņš vēl pavēstīja, ka augustā iecerēts Otrais bērnu invalīdu salidojums Mežezerā. Bet maija beigās Rīgā atklās Bērnu krīzes centru bāreņiem un bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm.

Fonda patronese Aina Ulmanes kundze ar gandarījumu secināja, ka akcija "Neapej garām!" ik gadu vēršas plašumā, gūst jaunas formas. Sākumā tie bija labdarības koncerti, tagad ar savu devumu pievienojušies arī tēlotājas mākslas pārstāvji.

Gleznotājs Jānis Anmanis žurnālistiem pastāstīja, ka akcijas ietvaros 16.maijā notiks jauno mākslinieku konkursa "Talants Latvijai" noslēgums, labāko apbalvošana, darbu izstādes atklāšana.

Aina Adermane

Foto: Harijs Burmeistars

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!