• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2012., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/242568

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

10.01.2012., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

 

 

Paziņojums

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina biedrības un nodibinājumus, kas darbojas zemkopības, transporta, enerģētikas, mežsaimniecības, atkritumu apsaimniekošanas, rūpniecības un citās tautsaimniecības nozarēs, deleģēt pārstāvjus dalībai Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvajā padomē (turpmāk - padome)

Lai deleģētu pārstāvi dalībai padomē, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina iesniegt iesniegumu par pārstāvja deleģēšanu, norādot pārstāvja kontaktinformāciju (pārstāvja vārds un uzvārds, adrese, tālruņa numurs un e-pasta adrese). Iesniegumam jāpievieno:

• tā biedrības (nodibinājuma) valdes (sapulces) sēdes protokola (protokollēmuma) apstiprinātu izrakstu, ar kuru tiek deleģēts pārstāvis

• biedrības (nodibinājuma) reģistrācijas apliecības apliecinātu kopiju

• biedrības (nodibinājuma) statūtu apliecinātu kopiju

Sīkāka informācija par pārstāvju deleģēšanas kārtību un padomes darbu atrodama Ministru kabineta 2008. gada 28.aprīļa noteikumos Nr.312 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvās padomes nolikums" ar grozījumiem, kas izdarīti 2009.gada 17.martā (MK noteikumi Nr.243) un 2011.gada 28.jūnijā (MK noteikumi Nr.514).

Dokumentus līdz š.g. 17.februārim iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494. Tālrunis uzziņām - 67026538.

 

 

 

Paziņojums par pilnvaras izsniegšanu

Dzīb "Buļļumuiža" paziņo, ka 2011.gada 9.decembrī INĀRAI ŠKAPAREI ir izsniegta pilnvara nr.09/12-01.

 

 

 

Paziņojums

Uzaicinu MĀRCI LEITI, dzim.1964.gada 2.novembrī Jelgavā, dzīvesvieta "Liellekužas" Degoles pagasts, Tukuma novads, LV-3140, Latvija, kā Tukuma rajona Degoles pagasta Leites zemnieku saimniecības "Liellekužas", vienotais reģ.nr. 40001015681, pilnvaroto personu periodā no 2005.gada 3.oktobra līdz pilnvaras atsaukumam 2011.gada 10.augustam nekavējoties, bet ne vēlāk kā līdz 2012.gada 25.janvārim, nodot Tukuma rajona Degoles pagasta Leites zemnieku saimniecības "Liellekužas" grāmatvedības dokumentus par periodu no 2005.gada 3.okotobra līdz 2011.gada 10.augustam - saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu žurnālus, saimnieciskos darījumus apliecinošus dokumentus, gada slēguma dokumentus, gada pārskatus, atskaites, bankas dokumentus, izrakstus, izdrukas, Eiropas Struktūrfondiem nodotās atskaites, dažādus lēmumus, līgumus, pamatlīdzekļus pēc saraksta, skaidru naudu uzņēmuma kasē, un citus dokumentus, nosūtot tos ierakstītā vēstulē pilnvarotajai personai - Andim Lillajam J.Čakstes bulvārī 13-37, Jelgavā, LV-3001, Latvija.

Tukuma rajona Degoles pagasta Leites zemnieku saimniecības "Liellekužas" vārdā īpašniece Lilita Leite.

 

 

 

Precizējot iepriekš publicēto

"Latvijas Vēstnesī" 2011.gada 28.decembrī 203.laidienā publicētajā paziņojumā par LU Vadībzinātnes un Demogrāfijas promocijas padomes atklāto sēdi, kurā 2012.gada 10.februārī plkst. 12.30 promocijas darbu aizstāvēs Agate Zaķe, promocijas darba tematam pareizi jābūt norādītam – "Dzimums kā kavējošs faktors sieviešu darbībai vadošajos amatos publiskajā pārvaldē Latvijā". Atvainojamies Agatei Zaķei par pieļauto neprecizitāti.

 

 

 

Precizējot iepriekš publicēto

"Latvijas Vēstnesī" 2011.gada 29.decembrī 204.laidienā publicētajos Eiropas Aeronavigācijas drošības organizācijas Maršruta maksu sistēmas izmantošanas noteikumos un apmaksas noteikumos tehnisku iemeslu dēļ tekstā nepareizi novietota norāde 1Vēl nav tehniski ieviests. Tā attiecas nevis uz Apmaksas noteikumu klauzulām, bet uz maršruta maksājumu tarifikācijas zonu tabulu.

Atvainojamies visām ieinteresētajām personām par pieļauto neprecizitāti.

 

 

 

Paziņojums

Jēkabpils vēlēšanu komisija nosaka iecirkņa komisijas locekļu kandidātu pieteikšanās termiņu tautas nobalsošanai par likumprojektu "Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē" no 2012.gada 11.janvāra līdz 2012.gada 25.janvārim. Pieteikuma veidlapa atrodama CVK mājas lapā: www.cvk.lv. Izvirzot kandidātus, jāievēro Republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likums un CVK instrukcijas. Aizpildītos pieteikumus iesniegt Jēkabpils pilsētas pašvaldības Jēkabpils vēlēšanu komisijā Brīvības ielā 120, Jēkabpilī.

 

 

 

Paziņojums

Dobeles rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta SIA "Paus Konsults" maza apmēra prasībā par naudas piedziņu prasījuma pret atbildētāju Mārtiņu Knopu, kas 2012.gada 9.maijā tiks izskatīta rakstveida procesā, ja puses nelūgs lietas iztiesāšanu tiesas sēdē. Tiesa nosaka MĀRTIŅAM KNOPAM, dzim.1979.gada 28.janvārī, termiņu rakstveida paskaidrojumu iesniegšanai 30 dienas no sludinājuma publicēšanas. Paskaidrojuma neiesniegšana nav Šķērslis sprieduma sastādīšanai lietā. Sprieduma norakstu varēs saņemt Dobeles rajona tiesas kancelejā Muldavas ielā 16, Dobelē, 2012.gada 10.maijā.

 

 

 

Paziņojums

Dobeles rajona tiesa paziņo, ka AS "BigBank" ir sniegusi prasību pret Ingu Odziņu par parāda piedziņa maza apmērā prasībā. Tiesa uzaicina INGU ODZIŅU, dzim.18.03.1983., kura pēdējā zināmā dzīvesvieta ir Latvija, Tērvetes novads, Tērvetes pagasts, Kroņauce, "Līdumi"-8, iesniegt Dobeles rajona tiesā paskaidrojumus 30 dienu laikā no sludinājuma publikācijas laikrakstā. Paskaidrojumos norādāms vai Ingus Odziņš vēlas lietas izskatīšanu tiesas sēdē. Ja noteiktajā termiņā Dobeles rajona tiesā netiks saņemti Ingus Odziņa paskaidrojumi, tiesnesis lietu tiesīgs skatīt rakstveida procesā uz esošo pierādījumu pamata.

 

 

 

Lūgums atsaukties

Sakarā ar pilsoņu INĀRAS IVANOVAS, dzim.28.04.1950., mirusi 15.11.2011., un VIĻA BUČUS, dzim.11.11.1942., miris 2011.gada novembrī, nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz viņu piederīgos pieteikties pa tel. 67367062.

10 dienas pēc publikācijas nelaiķus nodos kremācijai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!