• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Polijas tautai sakarā ar karavīru bojāeju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2011., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241912

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministre: Par Latvijas piekrastes zvejniecību

Vēl šajā numurā

23.12.2011., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Polijas tautai sakarā ar karavīru bojāeju

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš, nosūtot vēstuli Polijas kolēģim Broņislavam Komorovskim, savā un Latvijas iedzīvotāju vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību Polijas tautai un karavīriem, zaudējot piecus Polijas karavīrus Gaznī provincē Afganistānas dienvidaustrumos.

Valsts prezidenta līdzjūtības vēstulē teikts: "Latvija dziļās sērās noliec galvu par dienesta pienākumu pildīšanas laikā kritušajiem karavīriem un ir kopā ar viņu piederīgajiem un visu Polijas tautu."

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 21.decembrī nosūtījusi līdzjūtības vēstules Polijas parlamenta apakšpalātas vadītājai Evai Kopačai un Polijas parlamenta augšpalātas vadītājam Bogdanam Borusevičam saistībā ar piecu Polijas karavīru bojāeju NATO vadītajā misijā Afganistānā.

Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Polijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kas pāragri zaudējušas tuviniekus.

Saeimas preses dienests

 

Aizsardzības ministrs un NBS komandieris:

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube izsaka visdziļāko līdzjūtību Afganistānā bojāgājušo Polijas karavīru tuviniekiem un visai Polijas tautai saistībā ar šo traģisko negadījumu.

21.decembrī, eksplodējot mīnai, kas bija novietota ceļmalā, dzīvību Afganistānas dienvidaustrumos, Gaznī provincē, dzīvību zaudēja pieci Polijas karavīri.

"Gan Polijas, gan Latvijas karavīri Afganistānā cīnās par to, lai mēs savās zemēs un arī Afganistānas iedzīvotāji savā zemē varētu dzīvot mierā un drošībā. Tas ir drošsirdīgs un cēls darbs, kas diemžēl reizēm prasa arī lielus upurus," norāda aizsardzības ministrs

Ministrs un bruņoto spēku komandieris ir nosūtījis arī līdzjūtības vēstuli Polijas aizsardzības ministram un bruņoto spēku komandierim. 

Arī Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Sārts norāda, ka ir dziļās sērās kopā ar Polijas tautu, zaudējot piecus karavīrus.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

 

Ārlietu ministrs:

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ir nosūtījis līdzjūtības vēstuli Polijas Republikas ārlietu ministram Radoslavam Sikorskim saistībā ar piecu Polijas karavīru nāvi Gaznī provincē Afganistānā.

Vēstulē ministrs izsaka visdziļāko līdzjūtību visai Polijas tautai un bojāgājušo kareivju tuviniekiem.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!