• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Līdzjūtībā Filipīnu tautai sakarā ar vētras postījumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2011., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241631

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Līdzjūtībā Krievijas tautai sakarā ar traģēdiju Ohotskas jūrā

Vēl šajā numurā

20.12.2011., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Līdzjūtībā Filipīnu tautai sakarā ar vētras postījumiem

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš izsaka līdzjūtību Filipīnu iedzīvotājiem sakarā ar plašajiem postījumiem, ko radījusi tropu vētra “Washi”. Vēstulē Filipīnu prezidentam Beninjo Akino viņš norāda, ka Latvija īpaši jūt līdzi bojāgājušo tuviniekiem, bet vētras izraisītajos zemes nogruvumos un plūdos cietušajiem novēl drīzu izveseļošanos.

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 17.decembrī nosūtījusi līdzjūtības vēstules Filipīnu parlamenta Senāta priekšsēdētājam Huanam Ponsem Enrilem un Pārstāvju palātas priekšsēdētājam Felisiano Balmontem saistībā ar postošo vētru, kurā Filipīnās dzīvību zaudējuši vairāk nekā 180 cilvēku.

Saeimas vārdā Solvita Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Filipīnu tautai un sērojošajām ģimenēm, kas pāragri zaudējušas tuviniekus.

Saeimas Preses dienests

 

Ministru prezidents un ārlietu ministrs:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs izteikuši visdziļāko līdzjūtību Filipīnu tautai un bojāgājušo tuviniekiem, nosūtot līdzjūtības vēstules Filipīnu valdības vadītājam Beninjo Akino un ārlietu ministram Albertam del Rosario saistībā ar tropiskās vētras “Washi” radītajiem postījumiem.

Vētrā un tās izraisītajos plūdos un zemes nogruvumos Filipīnās gājuši bojā 180 cilvēki un vēl vismaz 400 pazuduši bez vēsts.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!