• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministre: Par sociālās palīdzības veicināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2011., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241325

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

14.12.2011., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministre: Par sociālās palīdzības veicināšanu

12.decembrī zemkopības ministre Laimdota Straujuma un sociālās palīdzības nevalstiskās organizācijas “Ziedot”, “Latvijas Bērnu fonds” un “Latvijas samarieši” parakstīja nodomu protokolu par sociālās palīdzības veicināšanu, kas paredz, ka AS “Latvijas valsts meži” šīm organizācijām ziedo līdzekļus saskaņā ar AS “Latvijas valsts meži” akciju turētāja – Zemkopības ministrijas – ziedošanas pamatprincipiem.

Nodomu protokols veicinās un līdzsvaros atbalstu sociālajai palīdzībai, prioritāri atbalstot šādas jomas: atbalsts bērniem un pieaugušām personām ar īpašām vajadzībām; palīdzība sociāli mazaizsargātajām sabiedrības grupām krīzes situācijās; atbalsts pensijas vecuma cilvēkiem cienīgam un aktīvam dzīvesveidam; atbalsts sabiedrības grupu integrācijai.

Tādējādi tiks nodrošināts AS “Latvijas valsts meži” labdarībai ziedoto līdzekļu efektīvs sadalījums, deleģējot līdzekļu piešķiršanu profesionālām, ar sociālās aizsardzības jomu saistītām sabiedriskajām organizācijām.

“Pozitīvi ir tas, ka šajā sociāli un ekonomiski sarežģītajā laikā AS “Latvijas valsts meži” ir izdevies strādāt tā, lai varētu veikt sociāli atbildīgu un nozīmīgu darbu – ziedot labdarībai, kultūrai, izglītībai un sportam. Līdz ar šā nodomu protokola par sociālās palīdzības veicināšanu parakstīšanu ziedojumu piešķiršana būs vēl efektīvāka, jo to darīs organizācijas, kas vislabāk pārzina, kam šī sociālā palīdzība ir visvairāk nepieciešama,” sacīja zemkopības ministre L.Straujuma.

Nodomu protokolu no sociālās palīdzības organizāciju puses parakstīja nodibinājuma “Ziedot” valdes locekle Rūta Dimanta, nodibinājuma “Latvijas Bērnu fonds” viceprezidente Vaira Vucāne un biedrības “Latvijas Samariešu apvienība” valdes loceklis Andris Bērziņš.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!