• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konsultāciju dienu Valsts civildienesta pārvaldē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.1999., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par minimālo algu uzņēmumos

Vēl šajā numurā

06.05.1999., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par konsultāciju dienu Valsts civildienesta pārvaldē

Vakar, 5. maijā, Valsts civildienesta pārvalde rīkoja konsultāciju dienu, kurā ikviens valsts iestādes darbinieks varēja saņemt konsultācijas gan par ierēdņu pienākumiem un tiesībām, kuras noteiktas likumā "Par valsts civildienestu" un normatīvajos aktos civildienesta jomā, gan par valsts civildienesta attīstību.

Konsultācijas sniedza Valsts civildienesta pārvaldes priekšnieks Armands Kalniņš, priekšnieka vietnieks Māris Knoks, Analīzes un prognozēšanas daļas vadītāja Ginta Goldmane, Informācijas apstrādes un statistikas analīzes sektora vadītāja Marija Zeida, kā arī Personālvadības attīstības sektora darbinieki. Konsultāciju dienā piedalījās arī Labklājības ministrijas, Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas, Latvijas Valsts arhīva, Izglītības valsts inspekcijas, Valsts darba inspekcijas, Naturalizācijas pārvaldes, Rīgas valsts militārā dienesta pārvaldes, Latgales valsts militārā dienesta pārvaldes un citu valsts iestāžu darbinieki.

Valsts civildienesta pārvaldes mērķis ir nodrošināt Valsts civildienesta likuma ieviešanu un efektīvu tā darbību, lai veidotu profesionālu, politiski neitrālu un lojālu ierēdniecību, kas spēj īstenot stabilu, efektīvu, atklātu un paredzamu valsts pārvaldes darbu sabiedrības interesēs.

Patlaban Latvijas valsts iestādēs strādā 8160 ierēdņu kandidātu. Valsts institūcijās nodarbināto ierēdņu kandidātu skaits sasniedz 18 procentus no faktisko darbinieku skaita, valsts civiliestādēs nodarbināto ierēdņu kandidātu skaits ir 46 procenti no faktisko darbinieku skaita. Kopumā Latvijā ir 281 valsts civiliestāde un 360 valsts iestādes. Salīdzinājumā ar 1997. gadu ierēdņu kandidātu skaits ir samazinājies par 961 ierēdņu kandidātu.

Valsts civildienesta pārvaldes

informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!