• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par nākamā gada valsts budžeta projektu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.2011., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241167

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nāvessoda izslēgšanu no Latvijas krimināltiesību sistēmas

Vēl šajā numurā

13.12.2011., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par nākamā gada valsts budžeta projektu

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija, 9.decembrī noslēdzoties priekšlikumu iesniegšanas termiņam, 2012.gada valsts budžeta projektam kopumā saņēmusi vairāk nekā 200 priekšlikumus.

Visvairāk priekšlikumu – 48 – saņemts likumprojektam “Grozījumi Administratīvo pārkāpumu kodeksā”, vairāk nekā 30 priekšlikumu iesniegts grozījumiem likumā “Par nekustamā īpašuma nodokli” un 30 priekšlikumi arī likumprojektam “Par valsts budžetu 2012.gadam”. Iespēju iesniegt priekšlikumus izmantojušas visas Saeimas frakcijas, arī komisijas, individuāli deputāti un vairākas ministrijas. Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli 2012.gada valsts budžeta projektam iesniegtos priekšlikumus atbildīgā Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija nosūtījusi atzinuma sniegšanai Ministru kabinetam.

Lai iepazītos ar Ministru kabineta atzinumiem, izskatītu iesniegtos priekšlikumus un nākamā gada valsts budžeta projektu sagatavotu izskatīšanai Saeimas sēdē galīgajā lasījumā, atbildīgā komisija šonedēļ ir sasaukusi divas komisijas sēdes, kas notiks 13. un 14.decembrī.

Plānots, ka galīgajā lasījumā par likumprojektu “Par valsts budžetu 2012.gadam” un grozījumiem 29 likumos, kas saistīti ar budžetu, Saeima lems 15.decembrī.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!