• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālā sporta padome: Par naudas balvām par izciliem sasniegumiem sportā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.12.2011., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienests: Par mikrouzņēmumu nodokļa maksātāja statusa iegūšanu

Vēl šajā numurā

09.12.2011., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālā sporta padome: Par naudas balvām par izciliem sasniegumiem sportā

6.decembrī Latvijas Nacionālā sporta padome ir pieņēmusi lēmumu par naudas balvām un to apmēru, kopumā par izciliem sasniegumiem sportā 2010.gada nogalē un 2011.gadā atvēlot 222 500 latus 136 sportistu, treneru un sporta veidu federāciju apbalvošanai.

Padome ir noteikusi diferencētu pieeju naudas balvu apmēra noteikšanai no Ministru kabineta noteikumos noteiktā maksimālā naudas balvu apmēra. Maksimālo naudas balvu saņems Latvijas Bobsleja federācijas sportists Martins Dukurs – 20 000 latu par pasaules čempionātā izcīnīto 1.vietu skeletonā, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas sportists Māris Štrombergs – 10 000 latu par pasaules BMX čempionātā izcīnīto 2.vietu, Latvijas Vieglatlētikas savienības sportiste Ineta Radēviča – 5000 latu naudas balva par pasaules čempionātā izcīnīto 3.vietu tāllēkšanā un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas sportisti Andris Šics un Juris Šics – 3750 latu balvu katrs par pasaules čempionātā izcīnīto 3.vietu kamaniņu sportā.

Kopumā Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) bija iesniegti 59 sporta federāciju pieteikumi par naudas balvu saņemšanu par izciliem sasniegumiem sportā. Naudas balvas paredzēts izmaksāt no IZM budžeta līdzekļiem.

Latvijas Nacionālās sporta padomes lēmums tiks iesniegts Ministru kabinetā. Naudas balvas IZM plāno izmaksāt līdz šā gada beigām.

 

Inita Blačforda, izglītības un zinātnes ministra padomniece

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!