• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.2011., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240855

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

Vēl šajā numurā

07.12.2011., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtisko funkciju veicējs AS "LatRailNet", reģistrācijas numurs nr.40103361063, juridiskā adrese: Stabu iela 77-30, Rīga, LV-1009, paziņo par pieņemto lēmumu par pārvadājumu organizēšanas atlaides piemērošanu 2012.gadam.

IZRAKSTS

VALDES LĒMUMS

Rīgā Nr.02-15-2011/04

05.12.2011. (prot. nr.02-08-2011/16)

Par pārvadājumu organizēšanas atlaides piemērošanu 2012.gadam

Pamatojoties uz Dzelzceļa likuma Pārejas noteikumu 35.punktu, AS "LatRailNet" no 2011.gada 1.janvāra veic publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtiskās funkcijas, tajā skaitā saskaņā ar Dzelzceļa likuma 12.panta piektajā daļā noteikto ir tiesīga piemērot maksai par publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izmantošanu (turpmāk – infrastruktūras maksa) ekonomiski pamatotas atlaides.

Saskaņā ar Dzelzceļa likuma 12.panta piekto prim daļu lēmumu par infrastruktūras maksas atlaides piemērošanu pieņem publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtisko funkciju veicēja darbību regulējošos tiesību aktos noteiktās amatpersonas – AS "LatRailNet" valdes priekšsēdētājs – informējot par to Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (turpmāk – SPRK).

AS "LatRailNet" konstatē:

1. AS "LatRailNet" pieprasīja informāciju VAS "Latvijas dzelzceļš", reģistrācijas nr.40003032065, kas nepieciešama pārvadājumu organizēšanas atlaides (turpmāk – atlaide) piemērošanai. Atlaide piemērojama publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja (turpmāk – pārvaldītājs) un komercsabiedrību, kas saņēmušas pārvadātāja licenci vai drošības apliecību dzelzceļa pārvadājumu veikšanai vai tehnoloģisko procesu nodrošināšanai (turpmāk – pārvadātāju) vilcieniem un citam ritošam sastāvam, kas nepiedalās dzelzceļa kravu vai pasažieru pārvadājumos pa dzelzceļu, bet ir saistīti ar avārijas seku novēršanu vai likvidēšanu, vilcienu sastāvu sagatavošanu pārvadājumu veikšanai, dzelzceļa infrastruktūras uzturēšanu, visu remonta darbu veikšanu.

[:]

AS "LatRailNet" secina:

1. VAS "Latvijas dzelzceļš" saskaņā ar SPRK padomes 2011.gada 16.jūnija lēmuma nr.1/11 "Maksas par publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izmantošanu piemērošanas kārtības" (turpmāk – Kārtība) 16.punktu iesniegusi visu pieprasīto un nepieciešamo informāciju atlaides piemērošanai 2012.gadam.

[:]

Pamatojoties uz Dzelzceļa likuma Pārejas noteikumu 35.punktu un Dzelzceļa likuma 12.panta piekto prim daļu,

AS "LatRailNet" nolemj:

1. Piemērot atlaidi 2012.gadam pārvaldītāja nozīmētiem vilcieniem un ritošam sastāvam, kas nodrošina Kārtības 16.punktā noteiktos tehnoloģiskos procesus, 100% apmērā no 2012.gadam noteiktās infrastruktūras maksas.

2. Piemērot atlaidi 2012.gadam pārvadātāju nozīmētiem vilcieniem un ritošam sastāvam, kas nodrošina Kārtības 16.punktā noteiktos tehnoloģiskos procesus, 88,9% apmērā no 2012.gadam noteiktās infrastruktūras maksas.

3. Noteikt, ka nolemjošās daļas 1. un 2.punktā piemērotās atlaides stājas spēkā ar 2012.gada 1.janvāri un ir spēkā līdz 2012.gada 31.decembrim.

4. Šis lēmums stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Par lēmuma pieņemšanu AS "LatRailNet" informēs SPRK.

5. Sūdzību par šo lēmumu saskaņā ar Dzelzceļa likuma 12.panta trīspadsmito daļu var iesniegt SPRK ne vēlāk kā mēneša laikā pēc dienas, kad tas paziņots.

Valdes priekšsēdētājs (personiskais paraksts) A.Stūrmanis

IZRAKSTS PAREIZS: AS "LatRailNet" vadītāja palīdze (personiskais paraksts) E.Zemīte

Rīgā 2011.gada 5.decembrī

 

Paziņojums

MSIA "Iecavnieks", reģ. nr. 40003476612, juridiskā adrese: "Iecavnieki", Iecava, Iecavas novads, ir uzsākta bankrota procedūra un tās ietvaros nolemts pārdot mantu kā lietu kopību. MSI "Iecavnieks" maksātnespējas procesa administratore Ivita Baumane lūdz pieteikties lauksaimniecības produktu ražotājus, tādas juridiskas vai fiziskas personas, kuru gada ienākumi vairāk par 50 procentiem sastāda ienākumus no lauksaimniecības produktu ražošanas vai pārstrādes un to īpašumā ir zemesgabals, kas robežojas ar MSIA "Iecavnieks" piederošo zemesgabalu.

Pieteikumus lūdzu iesniegt viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas, sūtot ierakstīta pasta sūtījuma veidā uz adresi: Skolas iela 30-2, Rīga, LV-1010, vai ierodoties personīgi, iepriekš saskaņojot laiku pa tel. 67898072, vai arī iesniegt elektroniski, iesūtot pieteikumu ar elektroniski drošu parakstu uz elektroniskā pasta adresi ivita.baumane@gmail.com.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2011. gada 27. decembrī plkst.14.30 RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē Kronvalda bulvārī 1, 117.telpā, notiks "RTU – P14" Promociju padomes atklātā sēde, kurā promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai elektrotehnikas nozarē aizstāvēs EDGARS DREIMANIS par tēmu "Elektrisko induktorspoļu starpvijumu izolācijas augstfrekvences diagnostikas metožu un iekārtu izpēte un izveide".

Recenzenti:

Dr.habil.sc.ing., akadēmiķis L.Ribickis (RTU, Latvija);

Dr.Habil.sc.ing., profesors A.Šnīders (LLU, Latvija);

Dr.sc.ing., L.Latkovskis (LZA FEI, Latvija).

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU EEF mājas lapā http://www.eef.rtu.lv un RTU Zinātniskajā bibliotēkā, Ķīpsalas ielā 10.

 

SIA "Latvijas piens" aicina uz sabiedrisko apspriešanu

SIA "Latvijas Piens" aicina uz par A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas saņemšanas sabiedrisko apspriešanu 2011.gada 12.decembrī Jelgavā, Lielā ielā 11, pulksten 14.00 konferenču telpā. Piesārņojošās iekārtas atrašanās vieta: Langervaldes iela 7, Jelgava. Informāciju par pieteikumu A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujai var saņemt Rītausmas ielā 11b, Rīgā, LV–1058. Kontaktpersona Armands Lūsis, SIA "Latvijas piens" tehniskais direktors.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!