• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par elektroniskām anketām Šengenas vīzu pieprasīšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2011., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240793

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par oficiālajām sarunām Pārdņestras konflikta risināšanā

Vēl šajā numurā

06.12.2011., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par elektroniskām anketām Šengenas vīzu pieprasīšanai

No 5.decembra Latvijas diplomātiskās un konsulārās pārstāvniecības Krievijas Federācijā, Baltkrievijas Republikā, Ukrainā, Gruzijā, Azerbaidžānas Republikā, Uzbekistānas Republikā un Kazahstānā sāk pieņemt elektroniski aizpildītas anketas (e-anketas) Šengenas vīzu saņemšanai.

Šengenas vīzu e-anketa dod iespēju vīzas pieprasītājam elektroniski aizpildīt vīzas pieteikuma anketu pirms ierašanās pārstāvniecībā, kas samazina nepieciešamo laiku pieteikumu apstrādei un paātrina vīzas pieprasījuma izskatīšanas procesu.

Šengenas vīzu e-anketa ir Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Ārējo robežu fonda ietvaros realizēts projekts, kas tapis sadarbībā ar Ārlietu ministrijas Konsulāro departamentu. E-anketa ir daļa no projekta "E-pakalpojums vīzu pieprasīšanai", ko plānots attīstīt un paplašināt jau tuvākajā nākotnē, tajā iekļaujot vīzu pieprasītāju elektronisko pieteikšanās sistēmu dokumentu iesniegšanai pārstāvniecībā.

 

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!