• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrijas 1994. gada 25. novembra rīkojums Nr. 323 "Par starpniecības uzņēmumu uzņēmējdarbības privatizācijas sertifikātu tirgū licencēšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.1994., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240622

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas ziņojums

Par kopbudžeta izpildes gaitu 1994.gada janvārī - oktobrī (Turpinājums)

Vēl šajā numurā

06.12.1994., Nr. 142

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ekonomikas ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 323

Pieņemts: 25.11.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrijas rīkojums Nr.323

1994.gada 25.novembrī

Par starpniecības uzņēmumu uzņēmējdarbības privatizācijas sertifikātu tirgū licencēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 1994.gada 14.septembra noteikumiem nr.195 "Par starpniecības uzņēmumu darbību ar privatizācijas sertifikātiem", kuros Ekonomikas ministrijai ir uzdots apstiprināt speciālo atļauju (licenču) saņemšanas un privatizācijas sertifikātu starpniecības uzņēmumu uzraudzības kārtību:

1. Apstiprināt pievienotos Ekonomikas ministrijas noteikumus "Par starpniecības uzņēmumu uzņēmējdarbības privatizācijas sertifikātu tirgū licencēšanu un uzraudzību".

2. Izveidot komisiju speciālo atļauju (licenču) izsniegšanai starpniecības uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) darījumiem ar privatizācijas sertifikātiem Latvijas Republikā (tālāk tekstā - "komisija"):

Komisijas priekšsēdētājs:

J.Janovs - Latvijas Hipotēku bankas prezidenta vietnieks

Komisijas priekšsēdētāja vietnieki:

A.Bernāns - Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamenta direktors

V.Praude - Vērtspapīru tirgus dalībnieku asociācijas valdes loceklis, Latvijas Universitātes profesors

Komisijas locekļi:

I.Bišers - Vērtspapīru tirgus dalībnieku asociācijas prezidents, Latvijas Universitātes profesors

A.Jaunzems - Latvijas Universitātes docents

T.Kuļešova - Finansu ministrijas Vērtspapīru departamenta nodaļas vadītāja

E.Lazdiņš - Ekonomikas ministrijas Uzņēmējdarbības veicināšanas departamenta direktora vietnieks

T.Laizāns - Latvijas Investīciju bankas Investīciju departamenta projektu vadītājs, Baltijas starptautiskās biržas akadēmijas lektors

E.Līvmanis - Juridiskā biroja "Pactum" jurists

D.Muciņš - Finansu ministrijas Tautsaimniecības attīstības departamenta Grāmatvedības metodoloģijas un pārskatu nodaļas vadītājs

U.Paukšens - Latvijas Bankas vērtspapīru nodaļas vadītājs

I.Razumovskis - Latvijas Privatizācijas aģentūras Finansu direktors

M.Rikšis - Rīgas fondu biržas projektu menedžeris

V.Rudzīte - Latvijas Komercbanku asociācijas šķīrējtiesas atbildīgā sekretāre

J.Valters - Latvijas Universālās biržas prezidents

V.Zaķis - Nekustāmā īpašuma tirgus dalībnieku asociācijas prezidents

Komisijas atbildīgais sekretārs:

M.Bērziņš - Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamenta galvenais speciālists

Komisijas atbildīgā sekretāra vietniece:

I.Zemīte - Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamenta galvenā speciāliste

3. Komisijai izskatīt saņemtos pieteikumus un izsniegt licences starpniecības darījumiem ar privatizācijas sertifikātiem Latvijas Republikā.

Komisijas priekšsēdētājam vai viņa vietniekam un atbildīgajam sekretāram vai viņa vietniekam parakstīt speciālo atļauju (licenci).

4. Noteikt, ka nepieciešamības gadījumā Licencēšanas komisija pieaicina ekspertus no jebkuras iestādes vai uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības). Līgumus par ekspertu darba apmaksu slēdz Ekonomikas ministrija.

5. Atcelt Ekonomikas ministrijas 1994.gada 6.jūnija rīkojumu nr.3-312-1044 "Par atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanu".

6. Par šā rīkojuma izpildi atbild Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamenta direktors A.Bernāns.

Privatizācijas valsts ministrs D.Skulte

 

Noteikumi par starpniecības uzņēmumu uzņēmējdarbības privatizācijas sertifikātu licencēšanu un uzraudzību

 

Apstiprināti:
ar Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas
1994.gada 25.novembra rīkojumu nr.323

1. Vispārīgie noteikumi

1.1. Speciālo atļauju (licenci) starpniecības uzņēmumu uzņēmējdarbības veikšanai privatizācijas sertifikātu (turpmāk tekstā - "sertifikāti") tirgū izsniedz Ekonomikas ministrijas Licencēšanas komisija (turpmāk tekstā - komisija) saskaņā ar Ministru kabineta 1994.gada 14.septembra noteikumiem nr.195 "Par starpniecības uzņēmumu darbību ar privatizācijas sertifikātiem" un šiem noteikumiem.

1.2. Licenci kopīgo ieguldījumu sabiedrību (turpmāk tekstā - KIS) uzņēmējdarbības veikšanai izsniedz vienlaicīgi ar atļauju pirmā kopīgo ieguldījumu fonda (turpmāk tekstā - KIF) dibināšanai.

Katra jauna KIF dibināšanai ir jāsaņem speciāla atļauja.

1.3. Komisijai ir tiesības iepazīties ar visiem saimnieciskās darbības pārskatiem, grāmatvedības uzskaites dokumentiem, auditoru vai zvērināto revidentu slēdzieniem.

1.4. Komisija piešķir, anulē, aptur un atjauno licences darbību ar savu lēmumu. Apturētās licences darbību komisija atjauno pēc tam, kad starpniecības uzņēmums ir novērsis apturēšanas iemeslus.

1.5. Ja starpniecības uzņēmums licenci nozaudē, tā ir jāsaņem no jauna šajos noteikumos paredzētajā kārtībā, samaksājot valsts nodevu.

1.6. Komisija apstiprina Privatizācijas un sertifikācijas informatīvā nodrošinājuma centra (turpmāk tekstā - Informācijas centrs) priekšlikumus par informācijas sniegšanu.

1.7. Komisijas darbības pārraudzību un kontroli veic privatizācijas valsts ministrs, valsts kontrole un citas kompetentas valsts institūcijas.

2. Licencēšanas komisijas izveidošanas pamatprincipi un atbildība

2.1. Komisiju vada priekšsēdētājs.

2.2. Komisijas priekšsēdētājam ir divi vietnieki, kuri atbild par:

1) KIS licencēšanu un uzraudzību, kā arī atļauju izsniegšanu bankām atvērt un apkalpot juridisko personu sertifikātu kontus;

2) tirdzniecības starpnieku, kā arī ieguldījumu konsultantu licencēšanu un uzraudzību.

2.3. Komisijas sastāvā ietilpst fiziskas personas, kuras ir kompetentas privatizācijas sertifikātu un citu vērtspapīru tirgus jautājumos, kā arī likumdošanas jomā.

2.4. Komisijā var tikt pārstāvētas:

1) Vērtspapīru tirgus dalībnieku asociācija;

2) Latvijas komercbanku asociācija;

3) Latvijas Banka;

4) biržas;

5) Nekustamā īpašuma tirgus dalībnieku asociācija;

6) Pašvaldību savienība;

7) Pensionāru federācija;

8) Monopoldarbības uzraudzības komiteja;

9) valsts pārvaldes institūcijas.

2.5. Priekšlikumus par komisijas locekļu kandidātu izvirzīšanu 2.4.punktā minētās institūcijas iesniedz privatizācijas valsts ministram. Priekšlikumam jābūt noformētam rakstveidā ar attiecīgās institūcijas vadītāja parakstu un zīmogu.

2.6. Šo noteikumu 2.4.apakšpunktā minētās institūcijas var izvirzīt 2.5.apakšpunktā minētajā kārtībā savus pārstāvjus darbam komisijā ar novērotāja tiesībām. Šiem pārstāvjiem ir tiesības izteikt savu viedokli komisijas sēdēs, bet nav tiesību piedalīties balsošanā.

2.7. Par komisijas locekļiem nevar būt personas, kuras ir sodītas par saimnieciskiem noziegumiem, ja par to ir paredzēta kriminālatbildība komisijas locekļa pienākumu pildīšanas uzsākšanas brīdi un nav dzēsta sodāmība vai saņemta reabilitācija.

2.8. Komisijas locekļi likumos noteiktā kārtībā ar visu savu mantu ir atbildīgi par zaudējumiem, kas radušies, izpaužot starpniecības uzņēmuma vai tā klienta komercnoslēpumu.

2.9. Komisijas locekļi nevar pārbaudīt to starpniecības uzņēmumu darbību, kuros tiem pieder 10 vai vairāk procenti no pamatkapitāla vai balsstiesīgā kapitāla, kā arī savu 1. un 2.pakāpes radinieku un laulāto noslēgtos darījumus.

2.10. Ja komisijas loceklis ir pārkāpis savas noteiktās pilnvaras vai rīkojies pretlikumīgi, privatizācijas valsts ministrs to atbrīvo no komisijas locekļa pienākumu pildīšanas.

2.11. Komisijas priekšsēdētājam ir pienākums informēt privatizācijas valsts ministru un institūciju, kuru pārstāv komisijas loceklis, par šī locekļa pārkāpumiem vai regulāru neierašanos uz komisijas sēdēm.

3. Kārtība, kādā iesniedzami pieteikumi licences saņemšanai Kopīgo ieguldījumu sabiedrību uzņēmējdarbības veikšanai sertifikātu tirgū un kopīgo ieguldījumu fondu dibināšanai

3.1. Licences saņemšanai KIS jāiesniedz komisijā šādi dokumenti:

1) Ekonomikas ministrijai adresēts pieteikums licences saņemšanai un atļaujai KIF dibināšanai;

2) uzņēmuma reģistrācijas apliecības noraksts;

3) uzņēmuma statūtu noraksts;

4) uzņēmuma telpu nomas līguma noraksts vai īpašuma tiesības apliecinošie dokumenti atbilstoši uzņēmuma juridiskajai adresei vai biroja adresei;

5) ziņas par KIS amatpersonām:

a) amatpersonu saraksts;

b) valdes locekļiem, izpilddirektoriem un to vietniekiem, galvenajam grāmatvedim, revīzijas komisijas locekļiem jāiesniedz izziņa (pielikums nr.1) un pases kopija;

c) vismaz divām amatpersonām jāiesniedz licences noraksts profesionālai darbībai vērtspapīru tirgū, dokuments par valsts valodas prasmi (saskaņā ar Latvijas Republikas Valodu likumu un LR MP 1992.gada 25.maija lēmumu nr.189), izziņa (pielikums nr.1) un pases kopija;

6) Uzņēmuma reģistra izziņa par dibināšanas reģistrēto, parakstīto, apmaksāto pamatkapitālu;

7) Valsts ieņēmumu dienesta izziņa (oriģināls) par stāšanos nodokļu maksātāju uzskaitē un/vai pilnīgu norēķināšanos ar budžetu;

8) akcionāru saraksts, kuriem pieder desmit vai vairāk procenti no pamatkapitāla vai balsstiesīgā kapitāla, norādot personas kodu (Uzņēmumu reģistra reģistrācijas numuru) un kapitāla daļu;

9) šī punkta otrajā, trešajā un astotajā daļā minētās ziņas par turētājbanku un Latvijas Bankas izziņa par atļauju tai darboties vērtspapīru tirgū;

10) līgums ar turētājbanku, kas stājas spēkā pēc KIS licences saņemšanas;

11) ieguldījuma līgums;

12) fonda prospekts.

3.2. Lai saņemtu speciālu atļauju jauna KIF dibināšanai, KIS ir jāiesniedz licencēšanas komisijā sekojoši dokumenti:

1) fonda prospekts;

2) ieguldījuma līgums.

Komisija var veikt KIF pārvaldīšanas pārbaudes, ja tas nepieciešams, lai varētu piešķirt atļauju jauna KIF dibināšanai.

3.3. Pieteikumi komisijā jāiesniedz Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamentā, un tos reģistrē komisijas atbildīgais sekretārs vai tā vietnieks šim nolūkam sagatavotā grāmatā pieteikumu secībā.

4. Kārtība, kādā iesniedzami pieteikumi licences saņemšanai tirdzniecības starpnieka uzņēmējdarbības veikšanai

4.1. Tirdzniecības starpnieka licences saņemšanai jāiesniedz komisijā šādi dokumenti:

1) Ekonomikas ministrijai adresēts pieteikums licences saņemšanai (pielikums nr.2);

2) uzņēmuma reģistrācijas apliecības noraksts;

3) uzņēmuma statūtu noraksts;

4) uzņēmuma telpu nomas līgums vai īpašuma tiesības apliecinošs dokuments atbilstoši uzņēmuma juridiskajai adresei vai biroja adresei;

5) ziņas par sabiedrības amatpersonām:

a) sabiedrības amatpersonu saraksts;

b) sabiedrības valdes locekļiem, izpilddirektoriem un to vietniekiem un sabiedrības pilnvarotajām personām jāiesniedz izziņa (pielikums nr.1);

c) pilnvarotajām personām, kuras būtu tiesīgas slēgt līgumu sabiedrības vārdā, jāuzrāda licence profesionālai darbībai vērtspapīru tirgū (jāiesniedz licences noraksts) un darba līgums, ja tā nav sabiedrības amatpersona;

d) sabiedrības pilnvarotajām personām ir jāiesniedz apliecības kopija par valsts valodas prasmi (3.kategorija saskaņā ar Latvijas Republikas Valodu likumu un LR MK 1992.gada 26.maija lēmumu nr.189);

6) Valsts ieņēmumu dienesta izziņa (oriģināls) par stāšanos nodokļu maksātāju uzskaitē un/vai pilnīgu norēķināšanos ar budžetu.

4.2. Tirdzniecības starpniekam nekavējoši jāiesniedz ziņas komisijai par amatpersonu un pilnvarnieku sastāva maiņu, kā arī par katras jaunas darbības vietas (biroja) atklāšanu.

4.3. Ja tirdzniecības starpnieka vārdā līgumus slēdz personas, kurām nav Finansu ministrijas licences profesionālai darbībai vērtspapīru tirgū, tirdzniecības starpniekam ir jāiesniedz komisijā apstiprināšanai privatizācijas sertifikātu pirkšanas-pārdošanas tipveida līgums.

4.4. Pieteikumus iesniedz Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamentā un tos reģistrē komisijas atbildīgais sekretārs vai tā vietnieks.

4.5. Saņemot pieteicēja dokumentus, atbildīgais sekretārs tos reģistrē šim nolūkam sagatavotā grāmatā.

5. Kārtība, kādā iesniedzams pieteikums licences saņemšanai ieguldījumu konsultanta uzņēmējdarbības veikšanai

5.1. Ieguldījumu konsultanta licences saņemšanai komisijā jāiesniedz šo noteikumu punktā 4.1. minētie dokumenti.

5.2. Ieguldījumu konsultantam nekavējoši jāsniedz ziņas par amatpersonu un pilnvarnieku sastāva maiņu, kā arī par katras jaunas darbības vietas (biroja) atklāšanu.

6. Licencēšanas komisijas darbība

6.1. Pēc p.3.1. un 4.1. minēto dokumentu saņemšanas komisijā nekavējoties pieprasa attiecīgajā Iekšlietu ministrija (IeM) struktūrvienībā ziņas par punktā 3.1.5. un 4.1.5. minēto personu sodāmību. Komisija lēmumu par licences piešķiršanu var pieņemt pirms IeM ziņu saņemšanas. Ja iesniegtās ziņas par sodāmību nesaskan ar IeM ziņām, iesniegtā licence ar komisijas lēmumu tiek apturēta un anulēta, ja attiecīgas personas ne vēlāk kā mēneša laikā nav nomainītas.

6.2. Iesniegums par licences vai fonda dibināšanas atļaujas izsniegšanu izskatāms ne ilgāk kā 30 dienu laikā no visu minēto dokumentu saņemšanas un to reģistrēšanas dienas Ekonomikas ministrijā. Šo termiņu var pagarināt vēl par 30 dienām, ja ir nepieciešama iesniegto dokumentu pārbaude.

6.3. Ja iesniegtajos dokumentos nav pietiekamu ziņu jautājuma objektīvai izlemšanai vai arī ja pilnībā nav nokārtotas saistības ar budžetu, komisija nedēļas laikā nosūta pieteicējam attiecīgu paziņojumu, kurā pieprasa vajadzīgās ziņas un dokumentus.

6.4. Ja 15 dienu laikā pēc minētā paziņojuma izsūtīšanas pieteicējs nav iesniedzis vajadzīgās ziņas vai dokumentus, tad pieteikums netiek izskatīts un iesniegtā dokumentu pakete tiek atdota atpakaļ pieteicējam.

6.5. Ar materiāliem, kas iesniegti sakarā ar licences pieprasījumu, apturēšanu, un citiem materiāliem komisiju pirms sēdes iepazīstina komisijas sekretārs vai viņa vietnieks.

6.6. Komisijas sēdes tiek sasauktas nepieciešamības gadījumos, bet ne retāk kā vienu reizi mēnesī.

6.7. Komisijas sēdes sasauc komisijas priekšsēdētājs vai viņa vietnieki.

6.8. Komisijas un tās izveidoto darba grupu sēdes tiek protokolētas.

Protokolu paraksta komisijas locekļi, kas piedalījušies sēdē. Materiāli par komisijas darbu glabājas pie komisijas sekretāra.

6.9. Komisija ir tiesīga pieņemt lēmumus, ja sēdē piedalās ne mazāk kā puse no komisijas locekļiem. Lēmumus komisija pieņem ar vienkāršu balsu vairākumu. Ja balsis dalās līdzīgi, tad noteicošā ir priekšsēdētāja balss.

Ja komisijas sēdē tiek izskatīts jautājums, par kuru ir saņemts komisijas izveidotas darba grupas sēdes protokols un komisijas lēmuma projekts sakrīt ar darba grupas akceptēto lēmuma projektu, tad balsojumā tiek ieskaitīta arī to komisijas locekļu balsis, kuri nepiedalās komisijas sēdē, bet ir balsojuši darba grupas sēdē.

6.10. Komisijas locekļi, kas ir attiecīgās sabiedrības amatpersonas, padomes locekļi vai kapitāla daļu īpašnieki (2.9.punktā minētajā apmērā), vai darbinieki paziņo komisijai par ieinteresētību attiecīgā uzņēmuma darbībā un nav tiesīgi piedalīties jautājumu izskatīšanā un balsošanā par licences piešķiršanu apturēšanu vai anulēšanu attiecīgajiem starpniecības uzņēmumiem.

6.11. Komisija ir tiesīga pieņemt lēmumus:

6.11.1. par licences vai atļaujas izsniegšanu;

6.11.2. par atteikumu izsniegt licenci vai atļauju;

6.11.3. par ieguldījuma apliecību izlaišanas apturēšanu;

6.11.4. par izsniegtās licences vai atļaujas apturēšanu vai anulēšanu;

6.11.5. par izsniegtās licences derīguma termiņa pagarināšanu;

6.11.6. par atteikumu pagarināt izsniegtās licences derīguma termiņu;

6.11.7. par prasību mainīt turētājbanku;

6.11.8. par KIF pārvaldījuma tiesību nodošanu citai sabiedrībai;

6.11.9. par ieguldījumu līguma grozījumu apstiprināšanu;

6.11.10. par atļauju KIF apvienošanai;

6.11.11. citos gadījumos, kuri paredzēti normatīvajos aktos.

6.12. Uz komisijas sēdi, kurā tiek izskatīts jautājums par attiecīgās licences piešķiršanu, komisija var uzaicināt šīs licences vai atļaujas pieprasītāja pilnvaroto pārstāvi.

6.13. Licenci komisija pēc pozitīva lēmuma pieņemšanas izsniedz 5 darba dienu laikā, ja pieteikuma iesniedzēji ir iesnieguši komisijā kvīti par valsts nodevas samaksu:

1) Kopīgo ieguldījumu sabiedrībām un pirmā KIF dibināšanai - Ls 300,

2) katra nākošā KIF dibināšanai - Ls 300,

3) tirdzniecības starpniekam - Ls 300.

6.14. Ja komisija izmanto ekspertu pakalpojumus, tad komisija apstiprina slēdzienu par ekspertu darba novērtējumu un iesniedz to Ekonomikas ministrijai.

6.15. Izsniegtās licences reģistrē cauršūtā, numurētā un apzīmogotā reģistrācijas žurnālā.

7. Licences pagarināšana, apturēšana un anulēšana

7.1. Licences anulēšana vai apturēšana var notikt gadījumos, kad starpniecības uzņēmums ir pārkāpis Ministru kabineta 1994.gada 14.septembra noteikumus nr.195 "Par starpniecības uzņēmumu darbību ar privatizācijas sertifikātiem" vai citus Latvijas Republikas normatīvos aktus.

7.2. Licence tiek izsniegta uz 1 gadu un pagarināta, ja starpniecības uzņēmuma darbība atbilst normatīvajiem aktiem.

7.3. Komisija var pagarināt izsniegtās licences derīguma termiņu, pamatojoties uz starpniecības uzņēmuma iesniegumu. Iesniegums komisijā jāiesniedz mēnesi pirms licences derīguma termiņa beigšanās.

7.4. Lai varētu pieņemt lēmumu par izsniegtās licences derīguma termiņa pagarināšanu, komisija ir tiesīga pieprasīt no jauna iesniegt atsevišķus 3. līdz 5.punktā minētos dokumentus.

7.5. Komisijai ir pienākums sniegt informāciju "Latvijas Vēstnesī" par licenču piešķiršanu, apturēšanu un anulēšanu.

7.6. KIS licences apturēšanas gadījumā KIS nodod turētājbankai tiesības rīkoties ar KIF uz licences apturēšanas laiku.

7.7. KIS licences anulēšanas gadījumā komisija pieņem lēmumu par KIF pārvaldīšanas vai likvidācijas kārtību.

8. KIS un KIF likvidācija

8.1. KIS un KIF likvidācijas gadījumā komisija lemj par likvidācijas procedūru pēc visu nepieciešamo KIS un KIF dokumentu izskatīšanas.

8.2. Nepieciešamības gadījumā komisija rīko konkursu jauna KIS izraudzīšanai, kuram nodod KIF pārvaldīšanu.

8.3. KIF likvidācijas gadījumā komisija var pagarināt atlīdzības izmaksas termiņus KIS, turētājbankai, ieguldījuma apliecību īpašniekiem.

9. Starpniecības uzņēmumu pārbaudes

9.1. Starpniecības uzņēmumu pārbaudes var veikt licencēšanas komisijas locekļi, Ekonomikas ministrijas Privatizācijas sertifikātu departamenta darbinieki un Informācijas centra darbinieki, kurus ir pilnvarojusi komisija.

9.2. Katru pārbaudi jāveic vismaz diviem cilvēkiem, no kuriem vismaz vienam ir jāpārstāv komisija, nepieciešamības gadījumā pieaicinot Latvijas Bankas un/vai Monopoldarbības uzraudzības komitejas pārstāvjus.

9.3. Starpniecības uzņēmumu pārbaudes rezultāti tiek fiksēti ar aktu, kuru paraksta pārbaudītāji un starpniecības uzņēmuma pilnvarotais pārstāvis.

9.4. Pārbaudes rezultāti un attiecīgi komisijas lēmumi tiek reģistrēti šim nolūkam sagatavotā grāmatā un izskatīti nākošajā komisijas sēdē.

 

1.pielikums

IZZIŅA

1. Izsniegta _______________________________________________ (vārds, uzvārds)

2. Amats, kurā tiek izvirzīts _______________________________________________

3. Dzīves vieta _________________________________________________________

4. Izglītība ____________________________________________________________

5. Vai ir jau bijusi sodāmība _______________________________________________

6. Ieņemamais amats ____________________________________________________

Pielikumā : pases kopija (2. un 3.lpp, kā arī lpp. ar pēdējo pieraksta atzīmi)

Izziņas pareizību ar parakstiem apliecina izziņas saņēmējs un padomes vai  valdes priekšsēdētājs

 

 

2.pielikums

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas Licencēšanai komitejai

SPECIĀLĀS ATĻAUJAS (LICENCES) IZSNIEGŠANA
PIETEIKUMS   

_______________________________________________________________________
(uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukums)

__________________________________________ tālr. __________________________

_______________________________________________________________________
(juridiskā adrese, biroja adrese)

lūdz izsniegt speciālo atļauju (licenci) ____________________________________________ (uzņēmējdarbības veids)

_______________________________________________________________________

_____________________ veikšanai ___  ________________________________________

_______________________________________________________________________

Pieteikuma iesniedzējs ________________________________________________ (vārds, uzvārds un ieņemamais amats)

_______________________________________________________________________
(uzņēmumā (uzņēmējsabiedrībā))

 

Pielikumā pievienoto dokumentu saraksts

Datums 

________________________ (pieteikuma iesniedzēja paraksts)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!