• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Tiekoties ar Komercbanku asociācijas prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2011., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240502

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministre: Piedaloties Eiropas konferencē "Veselība 2020"

Vēl šajā numurā

01.12.2011., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Tiekoties ar Komercbanku asociācijas prezidentu

Finanšu ministru Andris Vilks, tiekoties ar Latvijas Komercbanku asociācijas (LKA) prezidentu Mārtiņu Bičevski, pārrunāja finanšu sektora attīstības stratēģiskos jautājumus, un abas amatpersonas vienojās par aktuālajiem veicamajiem darbiem.

Finanšu ministrija ir apņēmusies līdz 2012.gada vidum izvērtēt iespējas pārskatīt finanšu stabilitātes nodevas regulējumu pēc 2013.gada. LKA uzskata par ļoti nozīmīgu ieskaitīt šo nodevu īpašā fondā, nevis valsts budžetā, ņemot vērā, ka nodevas apjoms nākamgad tiks dubultots, radot bankām un tautsaimniecības kreditēšanai papildu izmaksu slogu.

A.Vilks sarunā pauda Finanšu ministrijas atbalstu Kredītbiroja izveides iniciatīvai un aicināja kopējā darbā rast labāko datu apmaiņas veidu starp Kredītbiroju un valsts informācijas sistēmām, tajā skaitā Valsts ieņēmumu dienesta informācijas sistēmām un datubāzēm. Tikai maksimāli efektīva privāta un publiskā sektora sadarbība nodrošinās labāko Kredītbiroja darbības rezultātu, uzsvēra ministrs.

Latvijas Komercbanku asociācija atbalsta Finanšu ministrijas sagatavoto rīcības plānu valdības deklarācijas izpildei, ņemot vērtā, ka tajā ir iekļauti tādi banku sektoram nozīmīgi uzdevumi kā vienotas attīstības finanšu institūcijas izveide un valsts un privātā sektora kopēja šīs institūcijas konsultatīva uzraudzība, finanšu sektora attīstības stratēģijas izstrāde, fiskālās disciplīnas likuma izstrāde un citi pasākumi.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!