• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2011., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240490

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

01.12.2011., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par Mazsalacas novada teritorijas plānojuma 2013. - 2024.gadam izstrādes uzsākšanu

Mazsalacas novada dome 2011.gada 10.novembrī ir pieņēmusi lēmumu "Par Mazsalacas novada teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu" (sēdes protokols nr.19, 2§) un līdz ar to tiek uzsākta Mazsalacas novada teritorijas plānojuma izstrāde.

Par teritorijas plānojuma izstrādes vadītāju apstiprināta Mazsalacas novada pašvaldības projektu vadītāja Inguna Zukure.

Rakstiski priekšlikumi un ieteikumi teritorijas plānojuma izstrādei iesniedzami Mazsalacas novada pašvaldībai Pērnavas ielā 4, Mazsalacā, Mazsalacas novadā, LV-4215, fiziskām personām norādot savu vārdu, uzvārdu, adresi, juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas datus, adresi.

Ar domes lēmumu apstiprināts teritorijas plānojuma izstrādes darba uzdevums. Darba uzdevumā noteikts izstrādes pamatojums, mērķis, galvenie uzdevumi un darba rezultāti.

Teritorijas plānojuma izstrādes termiņš ir 2013.gada 31.janvāris.

Svarīgākie darba posmi.

Teritorijas plānojuma 1. redakcijas izstrādāšana (2011. gada decembris -  2012.gada maijs).

Stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata pieprasīšana (2012. gada maijs - jūnijs).

Domes lēmums par teritorijas plānojuma 1. redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un sabiedriskas apspriešanas pasākumiem, atzinumu saņemšanai (2012. gada jūlijs).

Sabiedriskās apspriešanas organizēšana un atzinumu pieprasīšana (2012. gada augusts - septembris).

Sabiedriskās apspriešanas posma rezultātu apkopošana, atzinumu saņemšana un analīze (2012. gada septembris-oktobris).

Izstrādātā teritorijas plānojuma iesniegšana pašvaldības domē. Domes lēmums par teritorijas plānojuma noteikšanu par galīgo redakciju vai pilnveidošanu vai noraidīšanu (2012. gada novembris).

Teritorijas plānojuma galīgās redakcijas nosūtīšana Vidzemes plānošanas reģionam atzinuma saņemšanai. Vidzemes plānošanas reģiona atzinums (2012. gada decembris - 2013.gada janvāris).

Mazsalacas  novada teritorijas plānojums tiek izstrādāts Eiropas Sociālā fonda līdzfinansētā projekta nr.1DP/1.5.3.2.0/10/APIA/VRAA/042 "Mazsalacas novada pašvaldības attīstības plānošanas kapacitātes paaugstināšana" ietvaros.

 

 

Paziņojums par detālplānojumu

Ar Babītes novada pašvaldības domes 23.11.2011. lēmumu (prot.nr. 17, 12.§). apstiprināti nekustamā īpašuma "Dūdas", Babītes pagastā, zemes vienības kadastra apzīmējums 8048 003 0330, detālplānojuma grozījumi. Izdoti kā pašvaldības saistošie noteikumi nr.24 detālplānojuma grozījumu grafiskā daļa un apbūves noteikumi.

Ar izstrādātiem detālplānojuma grozījumiem un saistošajiem noteikumiem nr.24 var iepazīties Babītes novada pašvaldībā Centra ielā 4, Piņķos, Babītes pagastā. Apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.15 līdz 12.15 un no plkst. 13 līdz 18.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!