• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
PROTOKOLS PAR DIPLOMĀTISKO ATTIECĪBU NODIBINĀŠANU STARP LATVIJAS REPUBLIKU UN SANTOMES UN PRINSIPI DEMOKRĀTISKO REPUBLIKU. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.1994., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239632

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PROTOKOLS PAR DIPLOMĀTISKO ATTIECĪBU NODIBINĀŠANU STARP LATVIJAS REPUBLIKU UN SANTOMES UN PRINSIPI DEMOKRĀTISKO REPUBLIKU (Angļu valodā)

Vēl šajā numurā

28.07.1994., Nr. 87

PAR DOKUMENTU

Veids: starptautisks dokuments

Pieņemts: 26.07.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

PROTOKOLS PAR DIPLOMĀTISKO ATTIECĪBU NODIBINĀŠANU STARP LATVIJAS REPUBLIKU UN SANTOMES UN PRINSIPI DEMOKRĀTISKO REPUBLIKU

Latvijas Republika un Santomē un Prinsipi Demokrātiskā Republika, vadoties no ANO Statūtu principiem un vēloties attīstīt draudzīgas attiecības un abpusēji izdevīgu sadarbību, balstoties uz starptautisko tiesību principiem, tautu vienlīdzību, respektējot valstisko neatkarību un suverenitāti, teritoriālo neaizskaramību, neiejaukšanos otras valsts iekšējās lietās, strīdu izšķiršanu mierīgā ceļā, neatzīstot spēka lietošanu teritoriju sagrābšanai, nolēma nodibināt diplomātiskās attiecības vēstnieku līmenī, šīs attiecības tiks veidotas saskaņā ar 1991.gada Vīnes konvenciju par diplomātiskajām attiecībām.

Latvijas Republika un Santomē un Prinsipi Demokrātiskā Republika ir pārliecinātas, ka šis Protokols sekmēs un nostiprinās abu valstu sadarbību diplomātiskajās, starpparlamentārajās, ekonomiskajās attiecībās un kultūras jomā.

Šajā nolūkā pilnvaroti Latvijas Republikas un Santomē un Prinsipi Demokrātiskās Republikas pārstāvji parakstīja šo Protokolu.

Parakstīts Ņujorkā 1994.gada 26.jūlijā trijos eksemplāros, katrs latviešu, portugāļu un angļu valodā, turklāt visi teksti ir autentiski.

Latvijas Republikas vārdā Aivars BAUMANIS, Latvijas pastāvīgais pārstāvis Apvienoto Nāciju Organizācijā

Santomē un Prinsipi Demokrātiskās Republikas vārdā Domingoss FERREIRA, Santome un Prinsipi Demokrātiskās Republikas pilnvarota lietveža v.i. Apvienoto Nāciju Organizācijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!