• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrijas 1994. gada 8. augusta rīkojums Nr. 25 "Finansu ministrijas Valsts kases departamenta rīkojums Nr.25". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.1994., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrijas nolikums

Nolikums par bezdarbnieka statusa piešķiršanas kārtību

Vēl šajā numurā

11.08.1994., Nr. 93

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Finanšu ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 25

Pieņemts: 08.08.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finansu ministrijas Valsts kases departamenta rīkojums Nr.25

1994.gada 8.augustā

Sakarā ar krīzes situācijas izveidošanos valsts budžeta finansu resursu jomā un izpildot Likumu par budžetu un finansu vadību, uzdodu:

1. Ministrijām, resoriem un no valsts budžeta finansējamām iestādēm paziņot Valsts kases departamenta norēķinu centriem visu savu ārpusbudžeta kontu (speclīdzekļu, izdevumu summu, valūtas kontu u.c.) stāvokli, atsevišķi uzrādot iestādes nosaukumu un pakļautību, bankas nosaukumu, bankas kodu, konta numuru, nosaukumu un kontā esošo līdzekļu atlikumu uz š.g. 1.augustu (latos vai valūtā).

1.1. Ziņas iesniegt Valsts kases departamenta norēķinu centriem līdz 1994.gada 16.augustam pulkst. 10.00 telegrammu, telefonogrammu vai faksu veidā. Norēķinu centru adreses pievienotas pielikumā.

1.2. Noteikt sankcijas par nesavlaicīgu vai nepilnīgu ziņu iesniegšanu atbilstoši Likuma par budžetu un finansu vadību 47.panta 1 .punkta prasībām.

2. Valsts kases departamenta norēķinu centriem tris dienu laikā un turpmāk regulāri apkopot iesniegto informāciju atbilstoši saņemtajai programmai un nosūtīt kopsavilkumu Valsts kases departamentam.

3. Ministrijām, resoriem un no valsts budžeta finansējamām iestādēm regulāri 1 reizi mēnesī, līdz nākošā mēneša 5.datumam, sniegt pārskatu Valsts kases departamenta norēķinu centriem par visu 1.punktā uzskaitīto līdzekļu mēneša apgrozību.

Direktora vietniece Z.Eglīte

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!