• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atjaunotajām diplomātiskajām attiecībām ar Lietuvu – 20. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2011., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239351

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par veselības aprūpi un patērētāju tiesību aizsardzību

Vēl šajā numurā

11.11.2011., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atjaunotajām diplomātiskajām attiecībām ar Lietuvu – 20

Atzīmējot Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas diplomātisko attiecību atjaunošanas divdesmito gadadienu, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Romualds Ražuks 9.novembrī piedalījās svinīgā pasākumā pie Brīvības pieminekļa.

"Latvijas un Lietuvas diplomātisko attiecību atjaunošanas divdesmitā gadadiena ļauj no jauna atskatīties uz šiem abām valstīm tik būtiskiem notikumiem un novērtēt baltu vienotības idejas nozīmību," uzskata Ārlietu komisijas priekšsēdētājs. "Neatkarības atjaunošana bija mūsu kopīgs panākumsšo ceļu mēs gājām plecu pie pleca. Kā toreizējam Latvijas Tautas frontes vadītājam man ir divtik liels gandarījums piedalīties šajā atceres pasākumā," atzīst R.Ražuks.

Pasākuma laikā skolēni no Latvijas un Lietuvas starp mūsu valsts karogiem atritināja 387 metrus garu Lietuvas valsts karogu, tā simboliski apliecinot abu valstu ciešo draudzību un sveicot Latviju valsts svētkos. Pēc abu valstu himnu nodziedāšanas uzrunas teica R.Ražuks, Lietuvas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijas Republikā Ričards Degutis un citas amatpersonas.

Saeimas preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!