• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par muitnieku sadarbību ar Baltkrieviju robežas šķērsošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2011., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239138

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar ASV informācijas tehnoloģiju drošības jomā

Vēl šajā numurā

09.11.2011., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par muitnieku sadarbību ar Baltkrieviju robežas šķērsošanā

2.novembrī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietnieks muitas jomā, Muitas pārvaldes direktors Tālis Kravalis tikās ar Baltkrievijas Republikas Valsts muitas komitejas priekšsēdētāju Aleksandru Špiļevski. Tikšanās notika Urbānu muitas kontroles punktā uz Baltkrievijas un Latvijas robežas, un tajā piedalījās arī citas abu valstu muitas dienestu amatpersonas.

Abu valstu muitas administrāciju vadītāji vienojās par sadarbības uzlabošanu, nodrošinot savstarpēju, operatīvu informācijas apmaiņu gadījumos, kad uz Baltkrievijas un Latvijas robežas izveidojas kāda iepriekš neparedzama situācija, kas varētu negatīvi ietekmēt transportlīdzekļu robežšķērsošanas un preču pārvietošanas procesu. Amatpersonas izvērtēja, kāda ir pašreizējā situācija transportlīdzekļu rindu veidošanās ziņā uz Baltkrievijas–Latvijas robežas, un vienojās par muitas kontroles punktu caurplūsmas spējas palielināšanu.

 

VID Sabiedrisko attiecību daļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!