• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par raidījuma "Eirobusiņš" starptautiskajiem panākumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2011., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/238519

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pāreju atpakaļ no vasaras laika 30.oktobra naktī

Vēl šajā numurā

27.10.2011., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par raidījuma "Eirobusiņš" starptautiskajiem panākumiem

19.oktobrī Eiropas Parlamenta ēkā Briselē tika pasniegtas 2011.gada Eiropas Parlamenta žurnālistikas balvas. Televīziju konkurencē labāko trijniekā iekļuvis Latvijas Televīzijas veidotais raidījums "Eirobusiņš".

Gandarījumu pauž Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieks Eiropas Savienības (ES) fondu jautājumos Aleksandrs Antonovs: "Kad 2005.gadā sākām sadarbību ar Latvijas Televīziju par ES fondu tematikai veltīta informatīvi izglītojoša raidījuma veidošanu, mūsu mērķis bija ar Latvijas sabiedrībā visuzticamākā medija – televīzijas – starpniecību sniegt Latvijas iedzīvotājiem visplašāko informāciju par ES fondu aktualitātēm, ar īstenoto projektu piemēriem parādīt ES fondu apguves gaitu un praktiskos iedzīvotāju ieguvumus. Šķiet, ka raidījuma panākumu atslēga ir vairāku gadu garumā izkoptais dinamiskais un reizē vienkāršais atspoguļojuma veids par nozīmīgiem ieguldījumiem Latvijas iedzīvotājiem svarīgās tautsaimniecības nozarēs."

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!