• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2011., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/238512

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

27.10.2011., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums

Ventspils novada dome saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 6.oktobra noteikumiem nr.1148 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 29.09.2011. ir pieņēmusi lēmumu par nekustamo īpašumu "Šavello", "Mežpurvi", "Rītausmas", "Mežvijas" un "Mežkaķi" detālplānojuma izstrādes uzsākšanu (sēdes prot. nr.47 29.§). Par detālplānojuma izstrādes vadītāju ir apstiprināts Tārgales pagasta pārvaldes vadītājs Mārcis Laksbergs. Detālplānojuma izstrādātāja - SIA "Damsijas", arhitekte Dace Bērziņa, tel. 20103226. Izstrādes mērķis - pamatot vēja ģeneratoru būvniecības iespēju minēto nekustamo īpašumu teritorijā, atbilstoši pašvaldības teritorijas plānojumā atļautajai teritorijas izmantošanai. Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Tārgales pagasta pārvaldē "Dzintarkalnos", Tārgales pagastā, Ventspils novadā, trīs nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" un "Ventas Balss", norādot: fiziskām personām vārdu, uzvārdu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un ceturtdienās no 13.00 līdz 17.30.

 

 

Paziņojums

Ropažu novada dome 29.09.2011. ir pieņēmusi lēmumu par nekustamā īpašuma "Priežmeži", detālplānojuma izstrādes uzsākšanu (sēdes prot. nr.17, 38.§). Par detālplānojumu izstrādes vadītāju ir apstiprināts Ropažu novada pašvaldības Būvvaldes vadītājs A. Linde. Izstrādes mērķis - pamatot zemesgabala izmantošanas un sadalīšanas iespējas plānotajās jauktas darījumu un sabiedrisko iestāžu un mežaparka apbūves teritorijās. Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Ropažu novada domē, Sporta ielā 1, Ropažos, LV-2135, trīs nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" un "Rīgas Apriņķa Avīze", norādot: fiziskām personām vārdu, uzvārdu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās no pulksten 9.00 līdz 19.00, ceturtdienās  no pulksten 9.00 līdz 18.00, pusdienas pārtraukums no13.00 līdz 14.00.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!