• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mēs ar mežu no šodienas uz nākotni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.1999., Nr. 125/126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23807

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mēs ar mežu no šodienas uz nākotni (turpinājums)

Vēl šajā numurā

23.04.1999., Nr. 125/126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mēs ar mežu no šodienas uz nākotni

Vakar, 22.aprīlī, Latvijā sākās Meža dienas. Arī Talsu novadā

K1.JPG (51051 BYTES) Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Vakar Latvijā sākās gadskārtējās Meža dienas. Tas gan nenozīmē, ka pirmos kociņus iestādīja tikai 22.aprīlī, stādīšanai labvēlīgākās dienas nosaka gan koku suga, gan laika apstākļi, piemēram, bērzu stādīšanu jau vajadzētu beigt. Meža dienas turpināsies tikmēr, kamēr var stādīt,— egles pat līdz maija beigām.

Kā jau tas mēdz notikt ik pavasari, arī tagad tiek paplašināti un sakopoti parki un alejas, skolu un sabiedrisko ēku apstādījumi, pakāpeniski stiepjas garumā ozoliņu rindas gar Latvijas valsts robežu. taču šī gada Meža dienu "galvenā līnija" ir mežu atjaunošana izcirstajās platībās, īpašu vērību veltot privātajām saimniecībām. Tālab viens no Meža dienu atklāšanas pasākumiem notika Talsu rajonā, Stendē, "Zābaku" saimnieces Dzidras Pēdas pusotru hektāru lielajā izcirtumā. Talkā piedalījās Talsu virsmežniecības darbinieki, Lauksaimniecības universitātes Meža fakultātes studentu biedrības "Šalkone" biedri, tuvāki un tālāki kaimiņi, arī "Latvijas Vēstneša" pārstāvji.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!