• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar politisko partiju pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2011., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/238062

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

19.10.2011., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar politisko partiju pārstāvjiem

Pēc Valsts prezidenta Andra Bērziņa iniciatīvas vakar, 18.oktobrī, pulksten 13 Rīgas pilī uz sarunu par pašreizējo situāciju koalīcijas veidošanā un iespējamo turpmāko politiķu rīcību tika aicināti potenciālās valdības koalīcijas pārstāvji (no katras partijas pa vienam) – (augšējā attēlā no labās) partijas “Vienotība” valdes loceklis Valdis Dombrovskis, Zatlera Reformu partijas valdes priekšsēdētājs Valdis Zatlers un nacionālās apvienības “Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. Pēc šīs tikšanās Valsts prezidents Andris Bērziņš paudis uzskatu, ka uz sešu no Zatlera Reformu partijas aizgājušo deputātu balsīm balstīt Saeimas vairākumu nevar, tāpēc no “reformu un tiesiskuma koalīcijas” veidotājiem viņš trešdien sagaida jaunu piedāvājumu partiju sadarbības modelim.

Savukārt pēc apvienības “Saskaņas centrs” valdes priekšsēdētāja Nila Ušakova iniciatīvas, vakar, 18.oktobrī, pulksten 15 Rīgas pilī Valsts prezidents Andris Bērziņš tikās ar viņu, lai pārrunātu jautājumus par aktuālo politisko situāciju valstī un līdzšinējo valdības veidošanas gaitu (apakšējā attēlā).

Foto: VPK

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!