• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2011., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237528

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

12.10.2011., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums

Kuldīgas novada domes 2011.gada 29.septembra sēdē pieņemts lēmums (prot. nr.11, p.77.) "Par nekustamā īpašuma "Sidrabes" daļai no zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 62640060032, Laidu pagasts, Kuldīgas novads, detālplānojuma apstiprināšanu un saistošo noteikumu izdošanu".

1. Apstiprināt nekustamā īpašuma "Sidrabes" daļai no zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 62640060032, Laidu pagasts, Kuldīgas novads, detālplānojuma redakciju kā galīgo redakciju.

2. Apstiprināt detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā Kuldīgas novada pašvaldības Saistošos noteikumus nr.2011/27 "Nekustamā īpašuma "Sidrabes" daļai no zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 62640060032, Laidu pagasts, Kuldīgas novads, detālplānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi".

3. Ne vēlāk kā 2 (divas) nedēļu laikā pēc detālplānojuma apstiprināšanas publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un Kuldīgas novada domes informatīvajā izdevumā "Kuldīgas novada Vēstis" sludinājumu par detālplānojuma apstiprināšanu, norādot vietu, kur var iepazīties ar detālplānojumu, kā arī 2 (divu) nedēļu laikā pēc detālplānojuma stāšanās spēkā iesniegt VZD MK 06.10.2009. noteikumu nr.1148 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 79.punktā noteiktos dokumentus.

4. Noteikt, ka detālplānojums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tam, kad šis lēmums publicēts laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Domes priekšsēdētāja I.Bērziņa

Ar nekustamā īpašuma "Sidrabes" daļai no zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 62640060032, Laidu pagasts, Kuldīgas novads, detālplānojumu var iepazīties Kuldīgas novada pašvaldības Būvniecības nodaļā Kuldīgā, Baznīcas ielā 1, un Laidu pagasta pārvaldē noteiktajos apmeklētāju pieņemšanas laikā un interneta mājaslapā: www.kuldiga.lv.

 

Paziņojums par detālplānojuma apstiprināšanu un saistošo noteikumu izdošanu

Kocēnu novada dome 28.09.2011. domes sēdē pieņēma lēmumu (protokola nr.13 (1.§)) "Par detālplānojuma Kocēnu novada, Kocēnu pagasta īpašumu "Bites", "Kamenes", "Kreiļkalni" teritorijai apstiprināšanu un saistošo noteikumu izdošanu":

· Apstiprināt detālplānojumu Kocēnu novada, Kocēnu pagasta nekustamo īpašumu "Bites", "Kamenes" un "Keiļkalni" teritorijai un izdot detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā Kocēnu novada domes saistošos noteikumus nr. 12/2011 "Kocēnu novada Kocēnu pagasta nekustamo īpašumu "Bites", "Kamenes", "Kreiļkalni", detālplānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi".

Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Kocēnu novada domē Alejas ielā 8, Kocēnos, Kocēnu pagastā, Kocēnu novadā darba dienās no 9.00 līdz 12.00 un 13.00 līdz 16.00 pie Finanšu nodaļas speciālistes nekustamo īpašumu un nodokļu jautājumos.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!