• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par politiskajām konsultācijām ar Pakistānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2011., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237511

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par starptautisko aizdevēju tehnisko misiju

Vēl šajā numurā

12.10.2011., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par politiskajām konsultācijām ar Pakistānu

6.oktobrī Rīgā notika Latvijas un Pakistānas politiskās konsultācijas, kurās Latvijas delegāciju vadīja Ārlietu ministrijas Ekonomisko un divpusējo attiecību direkcijas vadītājs Jānis Mažeiks, savukārt Pakistānas delegāciju – Pakistānas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Abduls Basits.

Atzīmējot abpusēju vēlmi padziļināt divpusējo sadarbību, Latvijas puse atzinīgi novērtēja nākamā gada sākumā plānoto Pakistānas tirdzniecības ministra vizīti Latvijā kopā ar Pakistānas uzņēmēju delegāciju, tādējādi veicinot tirdzniecības saišu veidošanos abu valstu starpā. Puses sarunu laikā izteica atbalstu divpusējās līgumtiesiskās bāzes pilnveidošanai, kā arī sadarbības stiprināšanai kultūras jomā.

Konsultāciju ietvaros tika apskatītas Pakistānas un Eiropas Savienības attiecību attīstības tendences, kā arī eirozonas problemātika. Puses apmainījās ar viedokļiem par aktuāliem notikumiem Baltijas jūras un Dienvidāzijas reģionā. Īpaša uzmanība tika veltīta situācijai Afganistānā.

 

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!