• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas pilsētas veselības aprūpes norēķinu kases samaksātajiem pakalpojumiem un diferencētu samaksu medikamentu iegādei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.1994., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas Domes lēmums Nr.100

Par apkures problēmām Rīgā

Vēl šajā numurā

18.01.1994., Nr. 6

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas valde

Veids: lēmums

Numurs: 13

Pieņemts: 07.01.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas valdes lēmums Nr.13

07.01.1994.

Par Rīgas pilsētas veselības aprūpes norēķinu kases samaksātajiem pakalpojumiem un diferencētu samaksu medikamentu iegādei

Rīgas pilsētas valde nolemj:

1. Ņemot vērā, ka narkoloģiskā palīdzība Rīgas pilsētā līdz 5im lika sniegta no valsts budžeta uzturētās veselības aprūpes iestādēs, kā arī nepieciešamību veikt vienotu uzskaiti seksuāli transmisīvo slimību gadījumos, finansēt līdzšinējā veidā seksuāli transmisīvo slimību ārstēšanu, kā ari ambulatoro un stacionāro palīdzību slimniekiem ar hronisku alkoholismu, toksikomāniju un narkomāniju.

2. Rīgas pilsētas veselības aprūpes norēķinu kases direktoram V.Nagobadam izdarīt attiecīgus grozījumus līgumos ar veselības aprūpes uzņēmumiem un iestādēm.

3. Līdz Rīgas pilsētas 1994.gada budžeta apstiprināšanai atstāt spēkā Rīgas pilsētas Tautas deputātu padomes 23.04.1993. lēmuma Nr.26/251  9.1.punktu, kurā minčus pilsoņu kategorijas, kam izsniedzami bezmaksas medikamenti ambulatorās ārstēšanas laikā.

4. Uzdot Rīgas pilsētas veselības aprūpes norēķinu kasei izstrādāt kārtību, kādā veicama diferencētā samaksa par medikamentu iegādi, kā arī realizēt to.

5. Rīgas pilsētas veselības aprūpes iestāžu vadītājiem un Rīgas pilsētas veselības aprūpes norēķinu kases direktoram V.Nagobadam savā darbībā, sākot ar 10.01 1994., ievērot Latvijas Republikas valsts veselības ministra 30.12.1993. apstiprināto pagaidu kārtību "Medikamentu un medicīnisko izstrādājumu diferencētai apmaksai".

6. Pieņemt zināšanai, ka Latvijas Republikas Ministru kabineta 07.12.1993. noteikumus Nr.30 "Par diferencētu maksu medikamentu un medicīnisko izstrādājumu iegādei" būs iespējams izpildu tikai pēc 1994.gada budžeta apstiprināšanas.

7. Lūgt Rīgas Domes budžeta komisiju piešķirt papildu asignējumus no Rīgas Domes rezerves fonda bez maksas izsniedzamo medikamentu samaksai.

8. Lēmuma izpildi kontrolēt Rīgas pilsētas valdes loceklim J.Ozolam.

Padomes priekšsēdētājs A.Teikmanis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!