• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2011., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237010

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

30.09.2011., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina iesniegt projekta iesniegumus Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātajā konkursā "Siltumnīcefekta gāzu emisijas samazinošu tehnoloģiju attīstīšana un pilotprojektu īstenošana"

Konkursa mērķis ir veicināt siltumnīcefekta gāzu emisiju samazinošu produktu un tehnoloģiju attīstību un zināšanu un tehnoloģiju pārnesi, atbalstot pilotprojektu (izmēģinājumprojektu) īstenošanu Latvijā.

Projekta iesniedzējs var būt Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās pārvaldes iestāde, atvasināta publiska persona vai Latvijas Republikā reģistrēts komersants.

Konkursa ietvaros atbalstāmās aktivitātes:

1. jauna un inovatīva produkta vai tehnoloģijas (turpmāk - tehnoloģija) izveide, testēšana un demonstrēšana, kā arī esošas tehnoloģijas pilnveidošana, testēšana un demonstrēšana, ja šādai tehnoloģijai ir siltumnīcefekta gāzu samazinājuma potenciāls un ja šādai tehnoloģijai ir praktiska lietojuma iespējas;

2. tehnoloģiju nacionālās un starptautiskās pieredzes un zināšanu pārnese, īstenojot pilotprojektus (izmēģinājumprojektus), lai demonstrētu inovatīvu siltumnīcefekta gāzu emisijas samazinošu tehnoloģiju darbību praksē, arī zemas oglekļa emisijas tehnoloģiju ieviešanu un atjaunojamo energoresursu efektīvāku izmantošanu, tai skaitā:

2.1. tādu transportlīdzekļu iegāde vai pielāgošana, kas izmanto no atjaunojamiem resursiem iegūtu degvielu, kā arī tikai ar elektrību darbināmu transportlīdzekļu iegāde vai lietošana un to uzlādes sistēmu iegāde un uzstādīšana;

2.2. papildu ieguldījumu veikšana atjaunojamo enerģijas resursu veicināšanai;

2.3. tādu papildu ieguldījumu veikšana vides aizsardzībā, kas ļauj ietaupīt siltumenerģiju vai elektroenerģiju.

Konkursa ietvaros pieejamais finanšu instrumenta finansējums ir 2 793 646 lati, kur vienam projektam pieejamais minimālais Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansējums ir 3000 latu, savukārt maksimālais - 250 000 latu.

Projekta iesniegumus no šī sludinājuma publicēšanas dienas līdz 2011. gada 1.decembrim (ieskaitot) jānosūta pa pastu: Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, vai personīgi darba dienās no plkst. 8.30 līdz plkst. 17 Investīciju departamenta Projektu vērtēšanas nodaļā, Pils ielā 17, 3.stāvā, vai noformētu elektroniskā dokumenta veidā sūtot uz elektroniskā pasta adresi pilotprojekti_kpfi@varam.gov.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt pa pastu: Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, vai elektroniski uz elektroniskā pasta adresi: pilotprojekti_kpfi@varam.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!