• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Gruzijas ārlietu ministru tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2011., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236370

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas 2011.gada 22.septembra ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

21.09.2011., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Gruzijas ārlietu ministru tikšanos

16.septembrī notika ārlietu ministra Ģirta Valda Kristovska tikšanās ar Gruzijas ārlietu ministru Grigolu Varšadzi, kurš uzstājas 16. un 17.septembrī notikušajā Rīgas konferencē.

Ģ.V.Kristovskis pauda gandarījumu par Gruzijas veiktajām reformām un Gruzijas ieguldījumu ISAF misijā Afganistānā, kā arī izteica atbalstu Gruzijas centieniem tuvināties Eiroatlantiskajām struktūrām. Abu valstu ārlietu ministri pārrunāja aktualitātes Latvijas un Gruzijas divpusējās attiecībās un starptautiskajā politikā.

Gruzijas ārlietu ministrs vēlreiz apliecināja vēlmi sākt sarunas par Padziļinātās brīvās tirdzniecības līgumu ar ES, pabeigt sarunas par Asociācijas līgumu, kā arī aktīvāk virzīties uz tālāku vīzu režīma ar ES liberalizāciju.

Ģ.V.Kristovskis un G.Vašadze pārrunāja Austrumu partnerības iniciatīvu un 30.septembrī Varšavā plānoto Austrumu partnerības samitu, kura ietvaros jānosprauž ambiciozi turpmākās sadarbības mērķi. Sarunā Ģ.V.Kristovskis uzsvēra Latvijas konsekvento atbalstu Gruzijas suverenitātei un teritoriālajai integritātei.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!