• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas Brāļu kapu 75.gadadienas atzīmēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2011., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236151

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.09.2011., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas Brāļu kapu 75.gadadienas atzīmēšanu

Lai informētu Valsts prezidentu Andri Bērziņu par Rīgas Brāļu kapu restaurācijas un labiekārtošanas projektu gaitu un nākotnes iecerēm, 14.septembrī Rīgas pilī notika Valsts prezidenta tikšanās ar Rīgas pieminekļu aģentūras direktoru Gunti Gailīti.

Sarunas laikā tika pārrunāti Rīgas Brāļu kapu 75.gadadienas, kas būs 11.novembrī, svinīgie pasākumi. Amatpersonas pārrunāja arī Brāļu kapu depozitāriju veidošanu un idejas to izmantošanai nākotnē. Valsts prezidents A.Bērziņš piekrita Rīgas pieminekļu aģentūras direktora G.Gailīša ierosinājumam, turpinot iepriekšējo prezidentūru tradīcijas, kļūt par Latvijas valstiskuma nozīmīgu kultūrvēsturisku objektu – Rīgas Brāļu kapu un Brīvības pieminekļa – patronu.

Tikšanās reizē piedalījās arī Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītājs Juris Dambis.

 

Valsts prezidenta preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!