• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 11.Saeimas vēlēšanu iecirkņu darba sākšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2011., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235689

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

09.09.2011., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 11.Saeimas vēlēšanu iecirkņu darba sākšanu

7.septembrī darbu sāka 11.Saeimas vēlēšanu iecirkņi. Līdz vēlēšanu dienai iecirkņos balsošana nenotiks, bet tajos jāpiesaka balsošana atrašanās vietā tiem vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu iecirknī vēlēšanu dienā. Tāpat šajā laikā vēlēšanu iecirkņos būs iespējams iepazīties ar balsošanas kārtību, vēlēšanām pieteiktajiem deputātu kandidātu sarakstiem, priekšvēlēšanu programmām un ziņām par kandidātiem.

No 7.septembra līdz 16.septembrim vēlēšanu iecirkņi būs atvērti četras stundas dienā republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju noteiktajos darba laikos. Informācija par vēlēšanu iecirkņu adresēm un darba laiku ir pieejama pašvaldībās, Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā internetā www.cvk.lv, kā arī pa Centrālās vēlēšanu komisijas diennakts uzziņu tālruni 67049999.

11.Saeimas vēlēšanas notiks vienu dienu – 17.septembrī, kad vēlētājiem būs pieejami 950 vēlēšanu iecirkņi Latvijā un 77 vēlēšanu iecirkņi 39 ārvalstīs.

Kristīne Bērziņa, CVK Informācijas nodaļas vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!