• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
10.saraksts Politiskā partija "Pēdējā partija". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2011., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235391

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

11.saraksts
Politisko partiju apvienība "Zaļo un Zemnieku savienība"

Vēl šajā numurā

05.09.2011., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

10.saraksts
Politiskā partija “Pēdējā partija”

Priekšvēlēšanu programma

Atkal skan vecie lozungi, birst solījumi, viss politikā tiek pirkts un pārdots, atkal vēlētājiem vai nu pieglaimojas, vai arī tos biedē. Partijas vada viens princips: galvenais ir tikt Saeimā, un tad jau redzēs.

Mēs apzināmies, ka, principiāli norobežojoties no naudas un gluži tāpat kā iepriekš priekšvēlēšanu kampaņai netērējot ne santīma, neveidojot atpazīstamu seju sarakstu vai nevirzot partijas priekšgalā vadoni vai mītisku pārcilvēku, mūsu izredzes uz milzīgu vēlētāju atbalstu nav spīdošas. Tomēr mēs piedalāmies. Kāpēc? Tāpēc, ka vēlamies pārtraukt partiju līderu kaismīgās runas ar atgādinājumu: “Paga, paga, mēs arī te esam, mēs arī esam daļa Latvijas, un mēs nedomājam tāpat kā jūs. Mēs Latvijas nākotni vēlamies redzēt citādu.”

Mūsuprāt, nav godīgi vēlētājiem piedāvāt nedz bezsaturīgu uzsaukumu blāķi bez ideju seguma, nedz arī programmu, kas pārbāzta ar konkrētiem solījumiem, kuri vairāk atgādina piedāvājumu televeikalā, kur, dārgi pērkot nekam nederīgu pannu, mums līdzi dod sliktus nažus un vecu gumijas matraci. Tā vietā mēs piedāvājam darbības principus, jo godīgi, saprātīgi cilvēki, kuriem ir skaidras vērtības, savstarpēju diskusiju ceļā spēs vienoties par konkrētiem lēmumiem.

Galu galā labam deputātam ir vajadzīga nevis visaptveroša izpratne par visām nozarēm (kas realitātē bieži ir spēja visaptveroši muldēt), bet gan:

1) patstāvīgums savā domāšanā un darbībā – bez atkarības no finansētājiem, bez bailēm par nepārvēlēšanu, bez pakļaušanās partijas disciplīnai (dažkārt pat par spīti sabiedrības vairākuma pretējam viedoklim) kopēja labuma un nākotnes vārdā.

2) spēja atrast cilvēkus, kas kādā nozarē ir gudrāki par pašu deputātu, un ieklausīties viņos;

3) spriestspēja, kas ļauj nošķirt labus padomus no sliktiem;

4) vēlme, entuziasms, apņēmība un prasme par labām, sabiedrībai vērtīgām idejām pārliecināt sabiedrību un citus politiķus – lai tās pēc iespējas ātrāk un kvalitatīvāk ieviestu dzīvē.

“Pēdējās partijas” mērķi:

Pakāpeniska partiju lomas mazināšana un atteikšanās no partiju sistēmas, palielinot sabiedrības, nevalstisko organizāciju un ekspertu lomu politikas veidošanā. Amatpersonām, labu ideju autoriem un entuziastiem ir jāstrādā roku rokā, lai labās idejas īstenotos. Politiskās partijas šajā kopdarbībā ar laiku kļūs par lieku posmu un atmirs.

Cieņa pret katru Latvijas iedzīvotāju visā mūsu daudzveidībā, neatkarīgi no personas tautības, dzimtās valodas, dzimuma, vecuma, seksuālās orientācijas, izcelsmes, veselības stāvokļa vai citām pazīmēm.

Atbildīgu lēmumu pamatā – cilvēciskums. Lēmumu pieņēmējam vienmēr pirmām kārtām jādomā par to, kā šie soļi ietekmēs tos cilvēkus, kam Latvijas sabiedrībā klājas visgrūtāk.

Likumi – balstīti uz uzticēšanos iedzīvotājiem. Latvijas likumos un to piemērošanā ir pārāk daudz nevajadzīgu aizliegumu, kontroles un represiju. Vajadzīga lielāka uzticēšanās cilvēku vairākuma spriestspējai un godaprātam. Pamatprincipam šādos gadījumos jābūt: mazāk ierobežojumu, vairāk iejūtības, pretimnākšanas un cīņas ar cēloņiem, nevis sekām.

Pasaulei atvērta izcila izglītības sistēma ar uzsvaru uz elastīgām izglītības formām – neformālā izglītība, “otrās iespējas” skolas. Valstij maksimāli jāveicina eksperimenti ar jaunām, progresīvām, labākajām pasaules paraugiem atbilstošām, kā arī totāli inovatīvām izglītības pieejām, orientējoties uz radošuma, sadarbības, domāšanas attīstību, nevis faktu iekalšanu.

Valsts darbinieki ar misijas apziņu. Jāpārtrauc domāt par valsts darbiniekiem kā par liekēžiem. Pārvaldes iestāžu organizācija ir jāpārdomā tā, lai katras iestādes darbinieks justos nevis kā maza skrūvīte lielā birokrātiskā mašinērijā, bet gan kā vērtīgs un spriestspējīgs cilvēks, kura idejas, iniciatīva un ikdienas spēja komunicēt ar sabiedrību tiek augsti novērtēta.

Autortiesību deregulācija. Latvijai jākļūst par jaunu ideju nesēju Eiropas Savienībā intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā, pārveidojot veco sistēmu atbilstoši 21. gadsimta realitātei un vajadzībām un mazinot sistēmas represivitāti.

Atteikšanās no pompozitātes valsts darbā. Deputāta darbs nav prestižāks vai svarīgāks. Saeimas ēka ir darba ēka. Par nopietnām lietām var lemt arī bez patosa un ceremonijām.

Latvija – paraugs pasaulei labi funkcionējošā, iekļaujošā demokrātijā. Kļūsim par iedvesmas avotu tuvāku un tālāku kaimiņu režīmu brīvības cīnītājiem. Latvijai jāpārtrauc bikla laipošanas taktika un jākļūst par principiālu cilvēktiesību, demokrātijas un humānisma vērtību aizstāvi.

Mūs var atrast:
Draugiem.lv/pedejapartija

Twitter.com/pedejapartija
Facebook.com/pedejapartija

www.pedejapartija.lv

Saziņai: pedejapartija@gmail.com

 

Kopīgais kandidātu saraksts (alfabētiskā kārtojumā)

Māris Antons

Nataļja Baškirova

Raitis Glāznieks

Evita Goša

Signe Grūbe

Pēteris Grūbe

Aldis Hofmanis

Dāvis Kaņepe

Antons Kekļa

Gints Knoks

Mārtiņš Kozlovskis

Ausma Ķibilde

Antons Mozaļevskis

Andrejs Oliņš

Anita Pastare

Maija Pavlova

Pēteris Pūrītis

Ieva Rubeze

Rets Skrickis

Zanda Slava

Jurģis Ansis Stabingis

Raimonds Strazdiņš

Ivs Zenne

 

Rīgas vēlēšanu apgabalā

Kandidātu saraksts (partijas kārtojumā)

1. Evita Goša

2. Gints Knoks

3. Raimonds Strazdiņš

4. Maija Pavlova

5. Ausma Ķibilde

 

Ziņas par kandidātiem

Evita Goša

Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “CEMEX”, juriste; “CEMEX CENTRAL, S.A. DE C.V. Latvijas filiāle”, pilnvarotā pārstāve; biedrība “Lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un viņu draugu apvienība “Mozaīka””, valdes locekle.

Izglītība: Mannheimas Universitāte (2004), maģistra grāds biznesa tiesībās; Igaunijas Starptautiskā konkordijas universitāte (2001), bakalaura grāds tiesību zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Transportlīdzekļi: Opel Astra, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2008.

Skaidrās naudas uzkrājumi: 3500,00 LVL.

Bezskaidrās naudas uzkrājumi: AS Swedbank – 589,00 LVL.

Gints Knoks

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: ZS “Glāžšķūnis”, īpašnieks; politiskā partija “Pēdējā partija”, valdes priekšsēdētājs; Mākslas veicināšanas biedrība, valdes loceklis; Sabiedrība par labām pārmaiņām, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 69. vidusskola (1992), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: zeme, Ropažu novads (īpašumā); dzīvoklis, Rīga (īpašumā); māja, Ropažu novads (īpašumā).

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna Jeep Cherokee, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2002.; vieglā automašīna Volvo XC90, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kapitāla daļas: ZS “Glāžšķūnis”, 100%.

Bezskaidrās naudas uzkrājumi: Swedbank – 15000,00 USD; Swedbank – 2000,00 EUR.

Ausma Ķibilde

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “Cube House”, valdes locekle; SIA “Passive Module House”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2003), uzņēmējdarbības bakalaura grāds; Latvijas Mākslas akadēmija (2001), vizuālās mākslas bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kapitāla daļas: SIA “Passive Module House”, skaits – 100, summa – 100,00 LVL; SIA “Cube House”, skaits – 400, summa – 400,00 LVL.

Maija Pavlova

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: studente; b-ba “Tarba”, valdes locekle; b-ba “Latvijas neatkarīgo profesionālo teātru asociācija”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2010), humanitāro zinātņu bakalaura grāds mākslās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Raimonds Strazdiņš

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “NTB”, valdes loceklis; SIA “Zinātniskās iniciatīvas centrs”, valdes loceklis, juriskonsults.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sociālo zinātņu bakalaura grāds tiesībzinātnēs; Latvijas Universitāte (1997), bakalaura grāds teoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvoklis un zemes domājamā daļa, Rīga (īpašumā).

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna, pasažieru, VW Passat Variant, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2003.; vieglā automašīna, pasažieru, DODGE Caravan, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2002.

Aizdevumi: 36000,00 EUR; 11000,00 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “Zinātniskās iniciatīvas centrs”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “NTB”, skaits – 2, summa – 2,00 LVL.

Skaidrās naudas uzkrājumi: 3000,00 EUR.

Bezskaidrās naudas uzkrājumi: Swedbank – 448,00 LVL; Swedbank – 6900,00 EUR.

 

Vidzemes vēlēšanu apgabalā

Kandidātu saraksts (partijas kārtojumā)

1. Jurģis Ansis Stabingis

2. Zanda Slava

3. Raitis Glāznieks

4. Māris Antons

5. Rets Skrickis

6. Andrejs Oliņš

 

Ziņas par kandidātiem

Māris Antons

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “Digital”, tīklu administrators.

Izglītība: Natālijas Draudziņas ģimnāzija (2007), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Transportlīdzekļi: motorolleris Benelli, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.

Raitis Glāznieks

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “Baltic Pack”, izpilddirektors, valdes loceklis; SIA “C Pack”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: RSEBAA (2005), biznesa vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvoklis, Sigulda (īpašumā).

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna Toyota Corolla, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.; motocikls Yamaha FZ 1000, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Parādsaistības: 40758,42 EUR.

Aizdevumi: 22617,00 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “C Pack”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Skaidrās naudas uzkrājumi: 2300,00 LVL.

Bezskaidrās naudas uzkrājumi: LHZB – 24000,00 EUR.

Andrejs Oliņš

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas: SIA “Progmeistars”, pasniedzējs; SIA “Special Solutions”, programmētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), datorzinātņu maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Transportlīdzekļi: Automašīna BMW 315, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 1979.

Vērtspapīri: privatizācijas sertifikāti, skaits – 18 summa – 504,00 LVL.

Rets Skrickis

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas: SIA “Dr. Skricka Kontaktlēcu centrs”, valdes loceklis, acu ārsts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), dabas zinātņu maģistra grāds optometrijā; Latvijas Medicīnas akadēmija (1995), ārsta grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kapitāla daļas: SIA “Dr. Skricka Kontaktlēcu centrs”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Zanda Slava

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: politiskā partija “Pēdējā partija”, valdes locekle; pašnodarbinātā, grāmatvede.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1989), ekonomista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: zeme ar māju, Limbažu novads (īpašumā); zeme ar māju, Rīga (īpašumā).

Parādsaistības: 43067,14 LVL.

Aizdevumi: 10820,00 LVL.

Bezskaidrās naudas uzkrājumi: Citadeles banka – 11000,00 EUR.

Jurģis Ansis Stabingis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas: IK “A. J. Stabinga konsultācijas”, psihoterapeits, psihologs, supervizors; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija, pasniedzējs; SIA “Ekovirtuve”, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Psihoterapeitu biedrība, Latvijas Psihoterapeitu reģistra vadītājs, LPB pārstāvis Eiropas Psihoterapijas asociācijā; European Association for Psychotherapy, Eiropas Psihoterapijas asociācija, valdes loceklis, Ētikas koordinācijas komisijas priekšsēdis, Nacionālo jumta organizāciju komisijas līdzpriekšsēdētājs.

Izglītība: Humānistiskās un eksistenciālās psiholoģijas institūts (2009), supervizora kvalifikācija eksistenciālajā psihoterapijā; Baltijas Psihoorganiskās analīzes centrs (2008), psihoterapeita kvalifikācija, psihoorganiskās analīzes psihoterapeits; Humānistiskās un eksistenciālās psiholoģijas institūts (2004), psihoterapeita kvalifikācija eksistenciālajā psihoterapijā; Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistra grāds psiholoģijā; Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā; Latvijas Universitāte (1997), bakalaura grāds fizikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Aizdevumi: 9740,00 LVL.

Kapitāla daļas: IK “A. J. Stabinga konsultācijas”; SIA “Ekovirtuve”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

 

Latgales vēlēšanu apgabalā

Kandidātu saraksts (partijas kārtojumā)

1. Nataļja Baškirova

2. Antons Kekļa

3. Pēteris Grūbe

4. Mārtiņš Kozlovskis

 

Ziņas par kandidātiem

Nataļja Baškirova

Dzimusi: 1976; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “Music is here”, valdes locekle; SIA “Radošā Pārstāvniecība”, valdes locekle; partija “Pēdējā partija”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas 86. tehniskā vidusskola (1994), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Īpašumi: zeme, Iecavas novads (īpašumā); māja, Rīga (īpašumā).

Parādsaistības: 40000,00 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “Music is here”, skaits – 14604, summa – 14604,00 LVL; SIA “Radošā Pārstāvniecība”, skaits – 120, summa – 1200,00 LVL.

Pēteris Grūbe

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: mākslas veicināšanas biedrība, valdes priekšsēdētājs; SIA “Hafra”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Starptautiskā Praktiskās psiholoģijas augstskola (2007), bakalaura grāds dizainā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna Jeep Grand Cherokee, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Chrysler Voyager, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2007.

Kapitāla daļas: SIA “Hafra”, skaits – 52, summa – 1040,00 LVL.

Antons Kekļa

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: SIA “Tilts”, būvinženieris.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2005), bakalaura grāds būvzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvoklis, Rīga (īpašumā).

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna VW Golf, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2008.

Parādsaistības: 12500,00 LVL.

Mārtiņš Kozlovskis

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas: SIA “BEZE Production”, bārmenis.

Izglītība: Rīgas 84. vidusskola (2002), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

 

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

Kandidātu saraksts (partijas kārtojumā)

1. Pēteris Pūrītis

2. Anita Pastare

3. Ieva Rubeze

 

Ziņas par kandidātiem

Anita Pastare

Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas: Ventspils 1. ģimnāzija, ķīmijas skolotāja; Latvija Universitāte, Ķīmiskās fizikas institūts, zinātniskā asistente.

Izglītība: Latvijas Unversitāte (2004), dabaszinātņu maģistrs ķīmijā; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1987), bioloģijas, ķīmijas skolotāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvoklis, Ventspils (valdījumā).

Pēteris Pūrītis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas: SIA “Taivas”, Radošā departamenta darbinieks.

Izglītība: Jūrmalas 1. vidusskola (1987), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvoklis, Ķekavas pagasts (īpašumā).

Parādsaistības: 30000,00 EUR.

Ieva Rubeze

Dzimusi: 1977; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: Liepājas Lietišķās mākslas vidusskola, skolotāja; apvienība F5, māksliniece.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (2003), humanitāro zinātņu maģistra grāds mākslā; Latvijas Mākslas akadēmija (1999), bakalaura grāds mākslā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvojamā ēka, Grobiņas novads (īpašumā); dzīvoklis, Rīga (īpašumā).

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna Pontiac Firebird, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1999.; vieglā automašīna Pontiac Trans Am, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2002.

Parādsaistības: 40319,97 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “Dēseles dzirnavas”, skaits – 1200, summa – 1200,00 LVL; SIA “SALTO”, skaits – 100775, summa – 100775,00 LVL; SIA “Veselības centrs Embūtes Roze”, skaits – 800, summa – 800,00 LVL.

 

Zemgales vēlēšanu apgabalā

Kandidātu saraksts (partijas kārtojumā)

1. Aldis Hofmanis

2. Signe Grūbe

3. Antons Mozaļevskis

4. Ivs Zenne

5. Dāvis Kaņepe

 

Ziņas par kandidātiem

Signe Grūbe

Dzimusi: 1981; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ropažu novads.

Darbavietas: SIA “Hafra”, izpilddirektore; Mākslas veicināšanas biedrība, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds politoloģijā; Rīgas Stradiņa universitāte (2003), sociālo zinātņu bakalaura grāds politoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: zeme, Ropažu novads (īpašumā).

Kapitāla daļas: SIA “Hafra”, skaits – 33, summa – 660,00 LVL.

Aldis Hofmanis

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas: SIA “Vīna studija”, viesmīlis; RP SIA “Rīgas satiksme”, konsultants.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2000), maģistra grāds mākslas (kultūras) menedžmentā; Latvijas Universitāte (1996), informāciju un komunikāciju zinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: zeme, Ludzas novads (valdījumā); zeme, Kuldīgas novads (īpašumā); dzīvoklis, Mārupes novads (īpašumā).

Parādsaistības: 38500,00 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “Vīni un ēdieni”, skaits – 1, summa – 1,00 LVL.

Bezskaidrās naudas uzkrājumi: Swedbank, ABLV Bank – 506,73 LVL.

Dāvis Kaņepe

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jelgavas novads.

Darbavietas: filmu studija “Maloda”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Kaņepes kultūras centrs”, projektu vadītājs.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2006), humanitāro zinātņu bakalaura grāds mākslās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Īpašumi: dzīvoklis, Rīga (īpašumā).

Parādsaistības: 34000,00 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “Maloda”, skaits – 1, summa – 1,00 LVL.

Antons Mozaļevskis

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Rīgas Reģionālais centrs, ārsts-stažieris; medicīnas firma SIA “Dziedniecība”, arodslimību un arodveselības ārsts; SIA “Media Control”, arodslimību un arodvesel ības ārsts; SIA “Jelgavas Poliklīnika”, ģimenes ārsts, arodslimību un arodveselības ārsts; NVO LGBT un viņu draugu apvienība “Mozaīka”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2007), ģimenes ārsta kvalifikācija; Rīgas Stradiņa universitāte (2004), ārsta grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Ivs Zenne

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas: “Digital Guru”, pasniedzējs; SIA “Graffiti Point”, direktors.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (1994), mākslas bakalaura grāds, mākslinieks dizainers; Latvijas Mākslas akadēmija (1994), mākslas bakalaura grāds; Rīgas Lietišķās mākslas vidusskola (1985), metālapstrādes mākslas meistars. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Transportlīdzekļi: vieglā automašīna Honda FR-V, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Parādsaistības: 5442,63 LVL.

Aizdevumi: 3000,00 LVL.

Kapitāla daļas: SIA “Graffiti Point”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!