• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniecei Ukrainā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2011., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235272

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot Ata Kronvalda balvas labākajiem skolotājiem

Vēl šajā numurā

01.09.2011., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniecei Ukrainā

30.augustā Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš svinīgā ceremonijā Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējai un pilnvarotai vēstniecei Ukrainā Argitai Daudzei.

Ārlietu ministrijā A.Daudze strādā kopš 1991.gada. Diplomāte bijusi vēstniece Čehijā, Horvātijā, Ārlietu ministrijā vadījusi Drošības politikas, Otro politisko un Pirmo politisko departamentu, kā arī Ziemeļeiropas valstu departamentu, ir bijusi padomniece Latvijas vēstniecībās Norvēģijā un Krievijā.

A.Daudze Latvijas Universitātē ieguvusi doktora grādu vēstures zinātnē, kā arī politikas zinātnes maģistra grādu starptautiskajās attiecībās un vēsturnieka, vēstures un sabiedriskās mācības pasniedzēja kvalifikāciju. Tāpat viņa studējusi Vīnes diplomātiskajā akadēmijā un apguvusi vairākus citus starptautiskus mācību kursus.  

Diplomāte pārvalda angļu, zviedru un krievu valodu, kā arī var sazināties vāciski un franciski.

Latvija attiecības ar Ukrainu veido, pamatojoties uz divpusējās sadarbības principiem un Latvijas kā ES un NATO dalībvalsts statusu. Ukraina ir viena no Latvijas prioritātēm Eiropas kaimiņu politikā. Starp abām valstīm pastāv konstruktīvs politiskais dialogs, attīstīta līgumtiesiskā bāze, kas aptver visas sadarbības jomas.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!