• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Meksikas gaisa satiksmes nolīgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2011., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Par Lībijas Nacionālās pārejas padomi

Vēl šajā numurā

30.08.2011., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Meksikas gaisa satiksmes nolīgumu

Tiek gatavota juridiskā bāze, lai Latvijā reģistrētām aviokompānijām nodrošinātu iespējas veikt lidojumus uz Meksiku un pārdot savas biļetes partneru aviokompāniju lidojumiem uz šo valsti.

Tādējādi tiktu paplašināts iespējamo lidojumu galamērķu skaits no Rīgas.

Tāpēc 26.augustā pirms apstiprināšanas valdībā procesa sākšanas tika saskaņots Latvijas un Meksikas gaisa satiksmes nolīguma teksts, kā arī parakstīts nodomu protokols tā slēgšanai.

Nolīguma teksta saskaņošana un nodomu protokola parakstīšana notika Satiksmes ministrijā (SM). No Latvijas puses to parakstīja SM Gaisa transporta departamenta direktors Arnis Muižnieks, bet Meksikas pusi pārstāvēja Meksikas Komunikāciju un transporta ministrijas Transporta un aeronavigācijas vadības ģenerāldirektora vietnieks Salvadors Retana Rosano.

Darbs pie Latvijas un Meksikas gaisa satiksmes nolīguma izstrādes sākās 2008.gadā. Tajā ir atspoguļotas Latvijas un Meksikas intereses gaisa transporta attīstības jomā, kā arī principi, ko paredz kopīgā Eiropas Savienības gaisa transporta politika.

Meksikas delegācijas sastāvā bija arī Komunikāciju un transporta ministrijas Starptautisko līgumu daļas direktora vietnieks Rafaels Garsija Gijons un aviokompānijas “AeroMexico” Juridiskās direkcijas juriste Sesilija Laso Ernandesa.

Satiksmes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!