• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministrija: Par Izglītības inovācijas balvu 2011. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2011., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235094

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ekonomikas stāvokli otrajā ceturksnī

Vēl šajā numurā

30.08.2011., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministrija: Par Izglītības inovācijas balvu 2011

Līdz 1.oktobrim pretendenti aicināti iesniegt pieteikumus “Izglītības inovācijas balvai 2011”. Balva iedibināta, lai apzinātu un popularizētu inovācijas izglītībā un pedagoģijā un veicinātu jaunu ideju ieviešanu izglītības un mācību procesā, līdz ar to tiktu sekmēta izglītības kvalitātes paaugstināšana.

26.augustā notikušajā “Izglītības inovācijas balvas 2011” pieteikuma pasākumā izglītības un zinātnes ministrs Rolands Broks teica: “Katra diena ir jaunu iespēju diena, bet šī diena ir izglītības jomai īpaša, jo tieši šodien visai Latvijas sabiedrībai paziņojam par jaunu iniciatīvu – Izglītības inovācijas balvu, kas cildinās tos pedagogus, kuri spēj un grib domāt radoši un sasniegt izcilus rezultātus.”

“Izglītības inovācijas balva 2011” – Atzinības raksts un naudas balva 1000 latu apmērā pirms nodokļu nomaksas – tiks piešķirta trim pretendentiem 15.oktobrī. Turklāt plānots piešķirt arī izglītības inovāciju atbalstītāju veicināšanas balvas.

Pieteikumu balvai var iesniegt pedagogs vai pedagogu grupa, pedagogu profesionālās asociācijas, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība, Latvijas Izglītības vadītāju asociācija, izglītības iestādes, Izglītības un zinātnes ministrija un tās padotības iestādes un nevalstiskās organizācijas, kas darbojas izglītības jomā.

Inovatīvos risinājums var iesniegt četrās kategorijās: 1) mācību priekšmetu apguve, 2) skolas vide, 3) resursi (cilvēkresursi, finanšu un materiāltehniskie resursi) un 4) izglītības sistēmas pilnveide.

Iniciatīva “Izglītības inovācijas balva 2011” tiek uzsākta Izglītības un zinātnes ministrijas īstenotā Eiropas Sociālā fonda projekta “Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos” ietvaros.

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!