• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par diplomātisko attiecību nodibināšanu ar Angolas Republiku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2011., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Tuvalu diplomātiskajām attiecībām

Vēl šajā numurā

13.07.2011., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par diplomātisko attiecību nodibināšanu ar Angolas Republiku

7.jūlijā Ņujorkā tika parakstīts kopīgs komunikē, ar kuru tika nodibinātas Latvijas Republikas un Angolas Republikas diplomātiskās attiecības.

Kopīgo komunikē par diplomātisko attiecību nodibināšanu starp abām valstīm Latvijas vārdā parakstīja ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks, pastāvīgais pārstāvis ANO Ņujorkā Normans Penke un Angolas Republikas vārdā – ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks, pastāvīgais pārstāvis ANO Ņujorkā Ismaels Gaspars Martins.

Abu valstu vēstnieki pauda gandarījumu par diplomātisko attiecību nodibināšanu, kas veicinās gan abu valstu divpusējo sadarbību, gan sadarbību starptautisko organizāciju ietvaros. Sarunas laikā tika apspriesti vairāki Eiropas Savienības un Āfrikas sadarbības jautājumi, īpaši attīstības sadarbības politikas jomā, kā arī Latvijas aizvien aktīvākā iesaiste reģionā, par kuru liecina arī šogad maijā Rīgā rīkotais pirmais starptautiskais diskusiju forums “Āfrikas platforma”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!