• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2011., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233012

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

13.07.2011., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu


Paziņojums par Ikšķiles novada teritorijas plānojuma sabiedrisko apspriešanu

Ikšķiles novada domes 2011.gada 22.jūnija sēdē tika pieņemts lēmums nr.23 (prot.nr.7) "Par Ikšķiles novada teritorijas plānojuma 1.redakcijas un vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un izstrādes laika grafika precizēšanu".

Sabiedriskās apspriešanas termiņš - no 2011.gada 14.jūlija līdz 2011.gada 25.augustam.

Teritorijas plānojuma 1.redakcija būs pieejama pašvaldības darba laikā Ikšķiles novada pašvaldībā (adrese: Strēlnieku iela 10, Ikšķile), Tīnūžu pagasta pārvaldes ēkā (adrese: "Kraujas", Tīnūži, Tīnūžu pag.) un mājas lapās www.ikskile.lv un www.metrum.lv. Sabiedriskās apspriešanas sanāksmes notiks 2011.gada 16.augustā plkst. 17.00 Tīnūžu pagasta pārvaldes ēkā "Kraujas" un 2011.gada 18.augustā plkst. 17.00 Ikšķiles novada pašvaldības ēkā Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē.

Teritorijas plānotājs Jānis Veilands pieņem apmeklētājus un rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus var iesniegt pašvaldības darba laikā Ikšķiles novada pašvaldībā (adrese: Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē, Ikšķiles nov., LV-5052), norādot iesniedzēja vārdu, uzvārdu (vai juridiskām personām nosaukumu) un dzīvesvietas adresi.

 

Paziņojums

Limbažu novada dome 2011.gada 22.jūnijā pieņēmusi lēmumu "Par Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu apstiprināšanu un saistošo noteikumu "Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" izdošanu" (protokols nr.10, 43.§)

1. Apstiprināt Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumus.

2. Apstiprināt Limbažu novada pašvaldības saistošo noteikumu nr.17 "Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" projektu (pielikumā).

3. Ne vēlāk kā divas nedēļas pēc lēmuma pieņemšanas publicēt vietējā laikrakstā "Auseklis" un Latvijas Republikas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", kā arī ievietot mājas lapā www.limbazi.lv, lēmumu par teritorijas plānojuma grozījumu apstiprināšanu un saistošo noteikumu izdošanu, norādot vietu, kur var iepazīties ar apstiprinātiem teritorijas plānojuma grozījumiem.

4. Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu eksemplāru papīra formā un elektroniski, kā arī apliecinājumu publikācijai Latvijas Republikas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" iesniegt zināšanai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā un Rīgas plānošanas reģionā.

5. Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu grafiskās daļas un apbūves noteikumu eksemplāru papīra formā un grafiskās daļas kartes, kurās attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana un aizsargjoslas - elektroniski iesniegt zināšanai Valsts zemes dienestā.

6. Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu eksemplāru elektroniski iesniegt zināšanai Reģionālajā vides pārvaldē.

7. Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumi stājas spēkā ar dienu, kad minētais lēmums publicēts Latvijas Republikas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Ar apstiprinātajiem Limbažu novada Umurgas pagasta teritorijas plānojuma grozījumiem var iepazīties Nekustamā īpašuma un teritoriālā plānojuma nodaļā Rīgas ielā 16, Limbažos, 4.stāvā katru darbdienu no pulksten 9.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!