• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par starptautisko cilvēktiesību likumu - arī latviski. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.1999., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: - apsveikumā Igaunijas Republikas prezidentam - sarunā ar dzejnieku Andreju Eglīti - atvadoties no Islandes Republikas vēstnieka Latvijā

Vēl šajā numurā

30.03.1999., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par starptautisko cilvēktiesību likumu — arī latviski

Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Cilvēktiesību institūts un EDSO misija Latvijā ir vienojušās par sadarbību, lai sagatavotu un izdotu pirmo grāmatu latviešu valodā par starptautisko cilvēktiesību likumu.

Cilvēktiesību institūta direktore Dr.iur. Ineta Ziemele veiks redaktores pienākumus un ir jau pulcinājusi juristu un politologu grupu, kuri rakstīs atsevišķas nodaļas šai grāmatai. EDSO misija ir sagādājusi šim projektam finansējumu 10 000 ASV dolāru apmērā no EDSO Demokrātisko institūciju un cilvēktiesību biroja Varšavā.

Šī grāmata, kas galvenokārt domāta augstskolu studentiem, it sevišķi topošajiem juristiem, tomēr varētu interesēt arī plašāku lasītāju loku, ievērojot šī temata svarīgumu un aktualitāti. Paredzams, ka grāmata nāks klajā 2000.gada sākumā.

EDSO misija Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!