• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2011., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232142

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

22.06.2011., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Akciju sabiedrība "Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca" 2011.g. 07.06. iesniedza Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālajā vides pārvaldē pieteikumu B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas saņemšanai sakarā ar atļaujas termiņa izbeigšanos. AS "DLRR" piesārņojošās darbības veidi: gāzveida apkure ar jaudu līdz 10 megavatiem; melno metālu lietuves ar ražošanas jaudu līdz 20 t dienā; iekārtas, kurās izmanto elektrolīzi vai ķīmiskus procesus metāla un plastmasas virsmu apstrādei un kuru apstrādes tvertņu kopējais tilpums nepārsniedz 30 m3; iekārtas virsmas apstrādei, kurās procesā rodas putekļi, tai skaitā dzelzs, tērauda vai citu metāla priekšmetu slīpēšana, attīrīšana ar smilšu strūklu un pulverkrāsošana, ja iekārtas kopējā izplūde ir 10 000 un vairāk m3/st.; citas iekārtas dzels, tērauda vai citu metālu rūpnieciskai apstrādei ar ražošanas platību 1000 m2 un vairāk; iekārtas bīstamo atkritumu uzglabāšanai (tai skaitā radīšanas vietās) ilgāk par vienu gadu.

Darbības vietas adrese: Marijas ielā 1, Daugavpilī, LV-5404. Iepazīties ar pieteikumu var Marijas ielā 1, Daugavpilī, AS "DLRR", darba un vides aizsardzības nodaļā (tālr.654044940).

Sabiedriskā apspriešana notiks 2011.g. 4.jūlijā plkst. 10 Poļu skolas aktu zālē Marijas ielā 1, Daugavpilī.

Rakstiskus priekšlikumus par iepriekšminēto pieteikumu var iesniegt Daugavpils reģionālās vides pārvaldē līdz 2011.gada 22.jūlijam.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!