• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2011., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/231149

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

02.06.2011., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojums Civilprocesa likuma 600. un 601. panta kārtībā. Rīgas apgabaltiesas 36. iecirkņa zvērinātas tiesu izpildītājas Ivetas Krukas lietvedībā atrodas Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas 13.05.2011. izdotais lēmums nr. 3-12/1175/11 par atļaut SIA Finkor, reģ. nr. 40003822257, pārdot labprātīgā izsolē Vikotoram Prokofjevam piederošo nekustamo īpašumu - dzīvokli nr.12 Maltas ielā 17, Rīgā, kadastra nr. 0100 918 2984.

Ņemot vērā iepriekš minēto un saskaņā ar Civilprocesa likuma 600.panta 1.daļu, paziņoju, ka Jums piederošais nekustamais īpašums tiks pārdots labprātīgā izsolē tiesas ceļā un saskaņā ar Civilprocesa likuma 601.pantu, no paziņojuma saņemšanas dienas jums ir aizliegts nekustamo īpašumu:

RĪGAS PILSĒTAS ZEMESGRĀMATU NODAĻA

Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījums nr. 24523 12.

Kadastra numurs 0100 918 2984.

Adrese: Maltas iela 17 - 12, Rīga.

1) atsavināt vai ieķīlāt;

2) atsavināt vai bojāt nekustamā īpašuma piederumus;

3) nodot šo nekustamo īpašumu valdījumā citai personai, tajā skaitā slēgt nomas, īres un citus nekustamo īpašumu apgrūtinošus līgumus.

Līgumi, kurus par nekustamo īpašumu parādnieks noslēdzis pēc tam, kad zemesgrāmatā izdarīta piedziņas atzīme, nav spēkā attiecībā uz piedzinēju un nekustamā īpašuma pircēju izsolē.

To līgumu spēks, kurus attiecībā uz nekustamo īpašumu parādnieks noslēdzis, pirms zemesgrāmatā ierakstīta piedziņas atzīme, nosakāms kā attiecībā uz pusēm, kas piedalījušās šajos līgumos, tā arī attiecībā uz nekustamā īpašuma pircēju izsolē, saskaņā ar Civillikumu. Paziņoju, ka Jums ir pienākums līdz 06.06.2011, pamatojoties uz Civilprocesa likuma 601.panta ceturto daļu, paziņot par augstāk minētā nekustamā īpašuma faktisko valdītāju un pārvaldnieku, ja tāds ir, kā arī par visiem attiecībā uz šo nekustamo īpašumu noslēgtajiem nomas, īres un citiem nekustamo īpašumu apgrūtinošiem līgumiem. Paziņoju, ka jums ir pienākums līdz 06.06.2011. pamatojoties uz Civilprocesa likuma 601.panta piekto daļu, paziņot, vai esat ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona un vai, pārdodot izsolē jums piederošo nekustamo īpašumu, izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (ja izsoles cena saskaņā ar pievienotās vērtības nodokli regulējošiem normatīvajiem aktiem apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, minētajā informācijā jānorāda šīs cenas apliekamo vērtību).

 

VELTAI KRASTIŅAI, dzīv. Hamburgas ielā 10-2, Rīgā, no Hamburgas ielā 10, Rīgā, mājas īpašniekiem SIA "Saproeks" un pilnsabiedrības "Eleon Enterprais LLP", kurus pārstāv Inga Bērziņa. Tā kā jūs neesat maksājusi par īri un pamatpakalpojumiem no 2011. gada 1. janvāra, jūsu parāds par īri un komunālajiem pakalpojumiem par pieciem mēnešiem ir trīs simti trīsdesmit četri lati un pieci santīmi (Ls 334,05). Piedāvāju jums mēneša laikā nomaksāt izveidojošos parādu. Ja parāds netiks samaksāts, būšu spiesta vērsties tiesā ar prasību par īres līguma izbeigšanu un jūsu izlikšanu no dzīvojamām telpām bez citu dzīvojamo telpu piedāvāšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!