• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kirgizstānas valsts kontroliera vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2011., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/231121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas neatkarības de facto atjaunošanu

Vēl šajā numurā

02.06.2011., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kirgizstānas valsts kontroliera vizīti Saeimā

Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andrejs Klementjevs 30.maijā tikās ar Kirgīzijas Republikas Revīzijas palātas priekšsēdētāju Sabirbeku Moldokulovu.

Tikšanās laikā pārrunātas abu valstu divpusējās attiecības, kā arī Latvijas un Kirgizstānas institūciju sadarbības iespējas.

Sveicot viesi Saeimā, A.Klementjevs abu valstu attiecības raksturoja kā konstruktīvas, ar labu izaugsmes potenciālu. Puses bija vienisprātis, ka pēdējā laikā kontakti starp abu valstu institūcijām bijuši mazaktīvi. “Tādēļ jūsu vizīte var kalpot par labu sākumu ciešākas sadarbības veidošanai starp mūsu valstīm gan parlamentu, gan dažādu institūciju līmenī,” uzsvēra A.Klemetjevs.

Saeimas priekšsēdētājas biedrs informēja par Saeimas līdzšinējo aktīvo un sekmīgo sadarbību ar citu bijušās PSRS valstu parlamentiem. Dažādu pieredzes apmaiņas vizīšu laikā Saeimā vairākkārt stažējušies Moldovas un Ukrainas parlamentu darbinieki, darīja zināmu A.Klementjevs, uzsverot, ka šo apmācības vizīšu organizēšanai piesaistīts starptautisko organizāciju finansējums.

Kirgizstānas Revīzijas palātas priekšsēdētājs atzinīgi vērtēja sadarbību ar Latvijas Valsts kontroli, pēc kuras ielūguma viņš bija ieradies vizītē mūsu valstī. Savukārt A.Klemetjevs iepazīstināja ar Saeimas pieredzi sadarbībā ar Valsts kontroli.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!