• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.2011., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/230346

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

19.05.2011., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
 

Darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājuma

1.5.2.2.2.apakšaktivitāte "Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana"

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina 2.atklāto projektu iesniegumu atlasi 1.5.2.2.2.apakšaktivitātes "Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana" ietvaros, kas tiek finansēta ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu. Otrajā atlasē pieejamais finansējums ir 825 667 LVL. Ministru kabineta noteikumi par apakš-aktivitātes īstenošanas kārtību, projekta iesnieguma veidlapa, metodiskie norādījumi veidlapas aizpildīšanai un cita projektu iesniegumu sagatavošanai nepieciešamā informācija pieejama Sabiedrības integrācijas fonda birojā, Brīvības ielā 40-39, Rīgā vai fonda interneta vietnē: www.sif.lv.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ir 2011.gada 30.jūnijs plkst. 17.00.

Informatīvie semināri par projektu iesniegumu atlasi (sadarbībā ar Valsts kanceleju un reģionālajiem struktūrfondu informācijas centriem) notiks Rīgā (27.maijā), Kuldīgā (1.jūnijā), Aizkrauklē (2.jūnijā), Rēzeknē (7.jūnijā) un Smiltenē (8.jūnijā). Detalizētāka informācija par semināriem būs pieejama Sabiedrības integrācijas fonda interneta vietnē www.sif.lv, pieteikšanās semināriem pa tālruni 67281752.

Jautājumus par projektu iesniegumu sagatavošanu lūdzam sūtīt uz e-pastu konkursi@lsif.lv vai pa faksu 67078224, norādot atsauci uz šo projektu atlasi.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!