• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2011., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229817

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

10.05.2011., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojumu

Saskaņā ar Kuldīgas novada domes 28.04.2011. lēmumu (prot.nr.6.,p.72.) nekustamā īpašuma "Sidrabes" daļai no zemes vienības 62640060032 Laidu pagastā, Kuldīgas novadā, detālplānojuma 1.redakcija ir nodota sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai.

Sabiedriskās apspriešanas laikā no 12.05.2011. līdz 06.06.2011. ar detālplānojuma 1.redakciju varēs iepazīties Kuldīgas novada domē Baznīcas ielā 1, Kuldīgā, un Laidu pagasta pārvaldes telpās "Pagastmāja", Laidu pagasts, Kuldīgas novads, to darba laikos un www.kuldiga.lv.

Apmeklētājus par detālplānojuma jautājumiem pieņems plānotāja K.Kalniņa pirmdienās no plkst. 15 līdz 18, ceturtdienās no plkst. 9 līdz 12. Plašāku informāciju var saņemt no projekta izstrādātāja A.Krastiņa pa tālr. 29495151.

Rakstiskas atsauksmes par detālplānojuma 1.redakciju iesniedzamas līdz 06.06.2011. Kuldīgas novada domei, adrese: Baznīcas iela 1, Kuldīga, LV-3301, vai SIA "A.Krastiņa Projekts", Tehnikas iela 9, Kuldīga. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds un dzīvesvietas adrese, juridiskām personām - nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

Aicinām piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē 2011.gada 24.maijā plkst.14 Laidu pagasta pārvaldes telpās "Pagastmāja", Laidu pagastā, Kuldīgas novadā.

 

 

Paziņojums par detālplānojumu

Engures novada domes 19.04.2011.gada sēdē pieņemts lēmums (prot.nr.4 p.10) "Par detālplānojuma zemesgabalam "Sātiņi", apz. kadastrā nr.9066 001 0354, Ragaciems, Lapmežciema pagasts, Engures novads, galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu "Detālplānojums Engures novada Lapmežciema pagasta īpašumam "Sātiņi" apstiprināšanu".

Nolemts:

1. Apstiprināt izstrādātā detālplānojuma redakciju zemesgabalam "Sātiņi", apz. kadastrā nr.9066 001 0354, Ragaciems, Lapmežciema pagasts, Engures novads kā galīgo redakciju.

2. Apstiprināt saistošos noteikumus nr.10 "Detālplānojums Engures novada Lapmežciema pagasta īpašumam "Sātiņi."

3. Uzdot Engures novada domes administrācijai nosūtīt šo lēmumu Latvijas Republikas Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai.

4. Engures novada domes administrācijai publicēt pašvaldības vietējā laikrakstā un pašvaldības publiskajā mājas lapā: www.enguresnovads.lv paziņojumu par detālplānojuma galīgās redakcijas un saistošo noteikumu apstiprināšanu.

5. Noteikt, ka ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju, tai skaitā ar saistošo noteikumu detālplānojuma grafisko materiālu, var iepazīties Engures novada domes, Lapmežciema pagasta pārvaldē.

 

 

Paziņojums

Kuldīgas novada domes 2011.gada 28.aprīļa sēdē pieņemts lēmums (prot.nr.6, p.39.) "Par Kuldīgas pilsētas Graudu-Ganību ielu teritorijas detālplānojuma apstiprināšanu un saistošo noteikumu izdošanu".

1. Apstiprināt Kuldīgas pilsētas Graudu-Ganību ielu teritorijas detālplānojuma 1.redakciju kā galīgo redakciju.

2. Apstiprināt detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā Kuldīgas novada pašvaldības Saistošos noteikumus nr.2011/17 "Kuldīgas pilsētas Graudu-Ganību ielu teritorijas detālplānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi".

3. Ne vēlāk kā 2 (divu) nedēļu laikā pēc detālplānojuma apstiprināšanas publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un Kuldīgas novada domes informatīvajā izdevumā "Kuldīgas novada Vēstis" sludinājumu par detālplānojuma apstiprināšanu, norādot vietu, kur var iepazīties ar detālplānojumu, kā arī 2 (divu) nedēļu laikā pēc detālplānojuma stāšanās spēkā iesniegt VZD MK 06.10.2009. noteikumu Nr.1148 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 79.punktā noteiktos dokumentus.

4. Noteikt, ka detālplānojums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tam, kad šis lēmums publicēts laikrakstā "Latvijas Vēstnesis."

Domes priekšsēdētāja I.Bērziņa

Ar Kuldīgas pilsētas Graudu-Ganību ielu teritorijas detālplānojumu var iepazīties Kuldīgas novada pašvaldības Būvniecības nodaļā Kuldīgā, Baznīcas ielā 1, noteiktajā apmeklētāju pieņemšanas laikā un interneta mājaslapā: www.kuldiga.lv.

 

 

Paziņojums

Salaspils novada dome 27.04.2011. ir pieņēmusi lēmumu (prot.nr.10., 4.§):

1. Atzīt par spēku zaudējušu Salaspils novada domes 28.09.2005. lēmumu "Par saistošo noteikumu nr. 53 "Detālplānojums, kā Attīstības plāna grozījumu, zemesgabalam "Cederi" un "Jauncederi", Salaspils novadā"", apstiprināšanu.

2. Apstiprināt saistošos noteikumus nr.19/2011 "Par saistošo noteikumu nr.53  "Detālplānojums, kā Attīstības plāna grozījumu, zemesgabalam "Cederi" un "Jauncederi", Salaspils novadā" atzīšanu par spēku zaudējušiem" (pielikumā).

3. Noteikt, ka šā lēmuma 1.punktā minētie saistošie noteikumi stājas spēkā pēc paziņojuma par to pieņemšanu publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

4. Administratīvai daļai nosūtīt lēmumu iesniedzējiem Oļegam Romašenko un Visvaldim Baltmanim uz šādu adresi: "Cēderi", Rumbula, Stopiņu novads, LV-2121 (un pielikumu).

5. Attīstības daļai - nosūtīt lēmumu Valsts zemes dienesta Rīgas reģionālajai nodaļai (un pielikumu).

Domes priekšsēdētājs R.Čudars

 

 

Paziņojums par detālplānojuma apstiprināšanu

Ar Lielvārdes novada domes 27.04.2011. sēdes nr.5 lēmumu nr.1 ir izdoti pašvaldības saistošie noteikumi "Nekustamā īpašuma "Čuibas 1", Lielvārdes pagasts, Lielvārdes novads, detālplānojums" un lēmumu nr.18 ir apstiprināts nekustamā īpašuma "Čuibas 1", Lielvārdes pagasts, Lielvārdes novads (kadastra nr.7433 003 0168) detālplānojums. Ar apstiprināto detālplānojumu un saistošajiem noteikumiem var iepazīties Lielvārdes novada būvvaldē Raiņa ielā 11 A, Lielvārdē, novada domes darba laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!