• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 360 dažādu darba grupu likvidāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2011., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229690

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Apvienotās Karalistes sadarbību loģistikā

Vēl šajā numurā

06.05.2011., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 360 dažādu darba grupu likvidāciju

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ir parakstījis rīkojumu, ar kuru par spēku zaudējušiem atzīti 360 rīkojumi par dažādu darba grupu izveidi.

Starp likvidētajām darba grupām ir tādas, kuru darba uzdevumi ir līdzīgi vai kuru darba uzdevums ir zaudējis aktualitāti, piemēram, darba grupa ir izveidota vairāk nekā pirms 10 gadiem vai tai uzdotais darba uzdevums izpildīts. Tas ir darīts, lai mazinātu administratīvo slogu valsts pārvaldes ietvaros.

Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane uzsver: "Ministru prezidenta apstiprināto darba grupu pārskatīšana un inventarizācija ir turpinājums jau iepriekš uzsāktajam Ministru kabineta izveidoto darba grupu izvērtējumam. Viens no priekšnosacījumiem efektīvam valsts pārvaldes darbam ir mazināt administratīvo slogu arī valsts pārvaldes ietvaros, efektīvi koordinējot aktuālo darba grupu uzdevumu izpildi."

Lai arī atsevišķas darba grupas savu uzdevumu jau paveikušas vai arī tām dotie uzdevumi laika gaitā ir zaudējuši aktualitāti, praksē šīs darba grupas joprojām pastāv. Lai risinātu šo situāciju, Valsts kanceleja veica analīzi par valdības izdotajiem rīkojumiem par dažādu darba grupu izveidi.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!