• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Japānas premjerministra pateicību Latvijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2011., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228798

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas aizsardzības ministra darba vizīti ASV

Vēl šajā numurā

15.04.2011., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Japānas premjerministra pateicību Latvijai

Latvija ir saņēmusi vēstuli no Japānas premjerministra Naoto Kanas, kurā ir izteikta pateicība par Latvijas valdības piešķirto finansiālo atbalstu zemestrīces un tās izraisīto seku likvidēšanā. Vēstījumā īpaši tiek atzīmēti daudzie Latvijas iedzīvotāju palīdzības piedāvājumi un Rīgas Doma katedrālē organizētais aizlūgums un koncerts veltījums Japānas zemei un tautai.

“No Latvijas Republikas valdības ar Latvija Sarkanā Krusta starpniecību esam saņēmuši 100 000 latu palīdzību. Kā arī Doma katedrālē notikušā Japānai un Japānas tautai veltītā aizlūguma ietvaros tika īstenota labdarības akcija, kuras laikā daudzi cilvēki ziedoja naudu, turklāt esam saņēmuši ziņas par daudziem sirsnīgas palīdzības piedāvājumiem. Vēlos japāņu tautas vārdā sirsnīgi pateikties par sniegto atbalstu no visas pasaules.”

Vēstulē Japānas premjerministrs pauž pārliecību, ka japāņu tautai piemītošais spēks un starptautiskās sabiedrības draudzīgais atbalsts palīdzēs pārvarēt grūtības, atkopties no traģiskās dabas katastrofas.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!