• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2011., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228782

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

15.04.2011., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

 Rīgas apgabaltiesas iecirkņa nr. 63 zvērinātai tiesu izpildītājai Jolantai Šubrovskai piespiedu izpildei iesniegts Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas 10.10.2002. izsniegtais izpildu raksts nr. C30-2983/12 par uzturlīdzekļu piedziņu no Aigas Bērziņas, pers. kods 2910XX-XXXXX, par labu Ivo Kiršblatam. Piedzinējs saskaņā ar Civilprocesa likuma 557. pantu ir lūdzis vērst parāda piedziņu uz parādniecei piederošo nekustamo īpašumu. Vadoties no Civilprocesa likuma 600.panta pirmās daļas, uzaicinu parādnieci Aigu Bērziņu samaksāt uzturlīdzekļu parādu un sprieduma izpildes izdevumus, kopā LVL 8754,08, iemaksājot tos zvērinātas tiesu izpildītājs Jolantas Šubrovskas, reģ. nr. 15127411811, kontā nr. LV22RTMB0000267805823, AS "Rietumu banka", kods RTMBLV2X, 10 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, pretējā gadījumā parāda piedziņa tiks vērsta uz jums piederošo nekustamo īpašumu K.Valdemāra ielā 40-5, Rīgā, kadastra nr. 0100 923 9347.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 601. panta pirmo daļu no paziņojuma publicēšanas dienas jums ir aizliegts, atsavināt šo nekustamo īpašumu vai ieķīlāt to, atsavināt vai bojāt nekustamā īpašuma piederumus, nodot šo nekustamo īpašumu valdījumā citai personai, tai skaitā slēgt nomas, īres un citus nekustamo īpašumu apgrūtinošus līgumus. Līgumi, kurus par nekustamo īpašumu Jūs būsiet noslēgusi pēc tam, kad zemesgrāmatā izdarīta piedziņas atzīme, nebūs spēkā attiecībā uz piedzinēju un nekustamā īpašuma pircēju izsolē. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 601.panta ceturto daļu jums ir pienākums 10 dienu laikā paziņot tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma faktisko valdītāju un pārvaldnieku, ja tāds ir, kā arī par visiem attiecībā uz šiem nekustamajiem īpašumiem noslēgtajiem nomas, īres un citiem nekustamo īpašumu apgrūtinošiem līgumiem. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 601.panta ceturto daļu jums ir pienākums 10 dienu laikā tiesu izpildītājam paziņot, vai jūs esat ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona un vai, pārdodot izsolē jums piederošo nekustamo īpašumu, izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Ja izsoles cena saskaņā ar pievienotās vērtības nodokli regulējošiem normatīvajiem aktiem apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, jums jānorāda šīs cenas apliekamā vērtība.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!