• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Latvijas Radio" Briseles korespondenta uzturēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2011., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228647

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību Baltkrievijai sakarā ar sprādzienu metro

Vēl šajā numurā

13.04.2011., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Latvijas Radio” Briseles korespondenta uzturēšanu

Latvijas ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis nosūtījis vēstuli Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim un tās kopiju finanšu ministram Andrim Vilkam, aicinot piešķirt finansējumu “Latvijas Radio” Briseles korespondenta punktam šā gada deviņiem mēnešiem un paredzēt tam finansējumu arī nākamajam – 2012.gadam.

“Briseles korespondenta vietas saglabāšanu un darba nodrošināšanu uzskatu par ļoti svarīgu, it īpaši ņemot vērā tā neatsveramo lomu Latvijas sabiedrības informēšanā par Eiropas Savienību un NATO. Šā jautājuma risināšana ir ļoti būtiska arī, ņemot vērā gaidāmo mūsu valsts prezidentūru Eiropas Savienībā 2015.gadā,” uzsver Ģ.V.Kristovskis.

Savā vēstulē premjeram ārlietu ministrs norāda, ka pilnībā atbalsta Latvijas vēstnieces Eiropas Savienībā Ilzes Juhansones un vēstnieka NATO Māra Riekstiņa apsvērumus, kuri arī aicinājuši Ministru prezidentu atbalstīt korespondenta punkta finansēšanu Briselē, un uzskata, ka Latvijas sabiedrībai nepieciešama nepastarpināta informācija par ES un NATO jautājumiem.

Ārlietu ministrs atzinīgi vērtē “Latvijas Radio” korespondentes Briselē Inas Strazdiņas veikumu, kura kopš 2009.gada profesionāli gatavo materiālus ne tikai “Latvijas Radio”, bet arī “Latvijas Televīzijai” un laikrakstam “Latvijas Avīze”.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!