• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2011., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228562

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

12.04.2011., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma sabiedrisko apspriešanu

Pāvilostas novada dome informē, ka, pamatojoties uz domes 31.03.2011. lēmumu (prot. nr.6 34.§), tiek nodota nekustamā īpašuma "Niedrāji" Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā, detālplānojuma pirmā redakcija sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai.

Sabiedriskā apspriešana notiks no 12.04.2011. līdz 09.05.2011.

Ar detālplānojuma pirmo redakciju var iepazīties Pāvilostas novada domē (Dzintaru iela 73, Pāvilosta) vai Saraiķu bibliotēkā (Dārza iela 1a, Saraiķi), vai SIA "Projekti un vadība" (Liepājas iela 1-1, Kuldīga).

Priekšlikumus un ieteikumus detālplānojuma izstrādei var iesniegt Pāvilostas novada domē vai SIA "Projekti un vadība" katru darba dienu.

Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, pieteikumā jānorāda: fiziskām personām - vārds, uzvārds, personas kods, pastāvīgās dzīvesvietas adrese; juridiskām personām - nosaukums, reģistrācijas numurs, juridiskā adrese.

Īpašuma "Niedrāji" detālplānojuma pirmās redakcijas sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2011.gada 20.aprīlī plkst. 16.00 Saraiķu bibliotēkā (Dārza iela 1a, Saraiķi, Vērgales pagasts, Pāvilostas novads).

 

 

Talsu novada pašvaldība paziņo:

Pamatojoties uz Talsu novada domes 2011.gada 31.marta lēmumu nr.233 (protokols nr.8), sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai tiek nodota Talsu novada Valdemārpils pilsētas un Ārlavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu pirmā redakcija un tā stratēģiskās ietekmes uz vidi novērtējums.

Sabiedriskās apspriešanas termiņš noteikts no 2011.gada 18.aprīļa līdz 2011.gada 30.maijam.

Sabiedriskās apspriešanas laikā apmeklētājus pieņem, ar izstrādāto Talsu novada Valdemārpils pilsētas un Ārlavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu pirmo redakciju un vides pārskata projektu var iepazīties, kā arī rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Talsu novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Talsos, Kareivju ielā 7, un Valdemārpils pilsētas un Ārlavas pagasta pārvaldē Raiņa ielā 16, Valdemārpilī, katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00. Ja priekšlikumu sniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā norādīt pilnu adresi.

Sabiedriskās apspriešanas laikā teritorijas plānojuma grozījumu pirmā redakcija un vides pārskata projekts būs apskatāms arī interneta mājaslapās www.talsi.lv un www.valdemarpils.lv.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme tiek organizēta 2011.gada 17.maijā plkst. 17.00 Valdemārpils pilsētas un Ārlavas pagasta pārvaldes telpās Raiņa ielā 16, Valdemārpilī.

 

 

Paziņojums par detālplānojuma grozījumu izstrādes uzsākšanu Garkalnes novadā

(plānojamā teritorija atrodas ciemā "Baltezers" starp Alderu un Māras ielām)

Garkalnes novada dome paziņo, ka ir uzsākta detālplānojuma "Mārsili" 1.,2. un 3.zemesgabals (apstiprināts 2003.gada 16.aprīļa sēdē) grozījumu  izstrāde (2010.gada 29.septembra sēdes lēmums 7.§, protokols nr.13).

"Garkalnes novada teritorijas plānojumā 2009.-2021.gadam" detālplānojumā ietvertās teritorijas plānotais (atļautais) izmantošanas veids noteikts savrupmāju dzīvojamās apbūves un rekreācijas teritorija.

Par detālplānojuma grozījumu izstrādes vadītāju apstiprināta pašvaldības teritoriju plānotāja Sandra Čakāne, tālr.67800915.

Rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus detālplānojuma izstrādei jāiesniedz domei (adrese: Brīvības gatve 455, Rīga, LV-1024) līdz šī gada 20.aprīlim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!