• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2011., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228007

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

31.03.2011., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Finanšu ministrija izsludina amatu konkursu

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi!

 

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē.

Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakantu amatu - Fiskālās politikas departamenta direktora vietnieks

Fiskālās politikas departaments ir struktūrvienība, kas Finanšu ministrijas kompetences ietvaros veido un vada politikas ietvaru, kas nodrošina tautsaimniecības izaugsmi, fiskālo ilgtspēju un finanšu stabilitāti nacionālā līmenī, kā arī nodrošina saistīto interešu aizstāvību starptautiskā līmenī.

Mūsu piedāvātajā amatā tev jāatbilst šādām prasībām:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība ekonomikas vai finanšu jomā;

- labas angļu valodas zināšanas rakstos un mutvārdos;

- pieredze darbā publiskajā pārvaldē un izpratne par tās darbības principiem;

- pieredze vadīt un koordinēt kolektīva darbu;

- izpratne par valsts ekonomikas pārvaldības un grāmatvedības principiem tiks uzskatītas par priekšrocību;

- laba prasme darbā ar datorprogrammām (Excel, PowerPoint);

- labas analītiskās un komunikācijas spējas;

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Mūsu kolektīvā mēs Tev uzticēsim šādus uzdevumus:

- uzraudzīt fiskālās disciplīnas ievērošanu, sekojot līdzi gadskārtējā budžeta izstrādes procesam un ievērojot tā atbilstību fiskālās politikas mērķiem un stratēģijai, kā arī ar fiskālo disciplīnu saistītajiem normatīvajiem aktiem;

- piedalīties ministrijas kompetencē esošo tautsaimniecības stabilizācijas un izaugsmes politikas plānošanas dokumentu izstrādē, t.sk. vidēja termiņa budžeta ietvara un Konverģences programmas ieviešanas uzraudzībā;

- veidot un aizstāvēt ministrijas viedokli nacionālajā un starptautiskajā līmenī par ES izaugsmes un konkurētspējas jautājumiem (t.sk. ES 2020 stratēģiju, Nacionālo Reformu programmu, Konverģences programmu).

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē;

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā;

- un galvenais - profesionālu, radošu un dinamisku kolēģu komandu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Stratēģiskās plānošanas un personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālr. 67095611 vai 67083845.

Amatu konkursa rezultāti

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Tukuma reģionālās nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektores - valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2011.gada 28.martā iecelta DAINA VALTERE.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!