• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta vizīti Grieķijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.1999., Nr. 79/82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22794

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie NATO karoga

Vēl šajā numurā

16.03.1999., Nr. 79/82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta vizīti Grieķijā

Šodien, 16.martā, pēcpusdienā Valsts prezidents Guntis Ulmanis, Aina Ulmanes kundze un Latvijas oficiālā delegācija izlido uz Atēnām, kur rīt sāksies Valsts prezidenta valsts vizīte Grieķijas Republikā.

Trešdien, 17.martā, Latvijas Valsts prezidents Guntis Ulmanis tiksies ar Grieķijas prezidentu Konstantinu Stefanopulu un pēc abu prezidentu un delegāciju sarunām parakstīs vairākus līgumus. Pēc tam paredzēta tikšanās ar Grieķijas premjerministru un Atēnu mērijas apmeklējums. Guntis Ulmanis sniegs interviju Grieķijas Radio un televīzijas sabiedrībai. Vakarā Grieķijas prezidents un Stefanopulas kundze rīko svinīgas vakariņas par godu Latvijas Valsts prezidentam un Ulmanes kundzei.

Ceturtdien, 18.martā, paredzēts Atēnu Akropoles apmeklējums, vainaga nolikšana pie Nezināmā kareivja kapa un tikšanās ar Grieķijas parlamenta spīkeru, pēc tam Pirejas apmeklējums, kur notiks darba pusdienas kopā ar Grieķijas un Latvijas uzņēmējiem. Pēcpusdienā Guntis Ulmanis un Aina Ulmanes kundze apmeklēs Atēnu kultūras centru, bet vakarā rīkos pieņemšanu par godu Grieķijas prezidentam un viņa kundzei. Pieņemšana noslēgsies ar Latvijas tekstilmākslinieku darbu izstādes atklāšanu.

Piektdien, 19.martā, Valsts prezidents, Aina Ulmanes kundze un delegācija ieradīsies Salonikos un pēc tam apskatīs Atosa kalnu klosterus, bet Saloniku pilsētu apmeklēs 20.marta priekšpusdienā, lai jau vakarā atgrieztos Rīgā.

"LV" informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!