• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2011., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227756

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

25.03.2011., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Preiļu novada teritorijas plānojuma grozījumu pilnveidotās redakcijas apstiprināšanu un nodošanu sabiedriskajai apspriešanai

Preiļu novada dome paziņo, ka 2011.gada 15.marta ΚPreiļu novada domes sēdē nr.3, Κp.2.Κ pieņemts lēmums apstiprināt Preiļu novada teritorijas plānojuma grozījumu /TPG/ pilnveidoto redakciju, kas sastāv no:

Π Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem;

Π Grafiskās daļas;

Π Paskaidrojuma raksta, unΚ nodod to sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai no institūcijām, kas minētās LR MK noteikumu Nr.1148 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumu" 13. punktā. Sabiedriskās apspriešanas termiņš ir no 2011.gada 28.marta Κlīdz 2011.gada 9.maijam.

Ar Preiļu novada TPG pilnveidoto redakciju var iepazīties Preiļu novada mājas lapā: www.preili.lv, kā arī Preiļu novada domē Raiņa bulvārī 19, 2.stāvā, 43.kabinetā no plkst.8 līdz 17.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus līdz 9. maijam var iesniegt Preiļu novada domē vai Preiļu novada pagastu pārvaldēs.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!